ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ

Η ανάρτηση του Ραζνάτοβιτς με τον Σπανούλη: "Είμαστε δύο φίλοι που στηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε μία μεγάλη απώλεια"

Οι Βασίλης Σπανούλης και Μίσκο Ραζνάτοβιτς
Οι Βασίλης Σπανούλης και Μίσκο Ραζνάτοβιτς

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη που βρέθηκε και εκείνος στο Βελιγράδι για να πει το τελευταίο αντίο στον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς και ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκαν και πάλι μαζί, αυτή τη φορά στο Βελιγράδι για να πουν το τελευταίο αντίο στον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Με αφορμή τη συνάντησή τους, ο Ραζνάτοβιτς ανέβασε μία φωτογραφία με τον εμβληματικό αρχηγό του Ολυμπιακού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα για τον θρυλικό Ντούσαν Ίβκοβιτς

Πιο συγκεκριμένα ο Ρζνάτοβιτς έγραψε: "Σήμερα ο Βασίλης Σπανούλης και εγώ δεν είμαι στο ρόλο του μάνατζερ και του παίκτη που σχεδιάζουν την επόμενη μπασκετική τους απόπειρα. Σήμερα είμαστε δύο στενοί φίλοι που στηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε μία μεγάλη απώλεια, λέγοντας το τελευταίο αντίο σε έναν άνδρα που η επιρροή του στο μεγαλύτερο άθλημα του κόσμου και στις ζωές πολλών παικτών δεν μπορεί να ξεχαστεί. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σήμαινε διαφορετικά πράγματα για τον καθένα από εμάς. Για τους περισσότερους ήταν ένας προπονητής, για λίγους μέντορας, σε προνομιούχους φίλος αλλά για όλους εμάς - ένας θρύλος. Και οι θρύλοι δεν πεθαίνουν ποτέ.".

TAGS ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ