EUROLEAGUE

Η Αναντολού Εφές ξέμεινε από παίκτες εν όψει Ερυθρού Αστέρα

Ο Βασίλιε Μίτσιτς σε φάση από το παιχνίδι της Αναντολού Εφές με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ
Ο Βασίλιε Μίτσιτς σε φάση από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ EUROKINISSI

Ο Εργκίν Αταμάν είχε μόλις πέντε διαθέσιμους παίκτες στην προπόνηση της Τρίτης 24 Νοεμβρίου, μένοντας από λύσεις εν όψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Αυτή την εβδομάδα, η Αναντολού Εφές δοκιμάζεται εκτός έδρας από τον Ερυθρό Αστέρα (26/11, 20:00), σε μία αρκετά απαιτητική αποστολή, στην οποία ο Εργκίν Αταμάν δεν ξέρει ακόμη πόσους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του. Κι αυτό γιατί το απουσιολόγιο έχει γεμίσει σε τέτοιο βαθμό, που μόλις πέντε παίκτες έδωσαν το "παρών" στην προπόνηση την Τρίτη 24 Νοεμβρίου.

Εκ προοιμίου, ο προπονητής της τουρκικής ομάδας ήξερε πως δεν μπορεί να υπολογίζει σε Μπράιαν Ντάνστον, Βασίλιε Μίτσιτς, Ροντρίγκ Μπομπουά, Τιμπόρ Πλάις και Γιγκιτσκάν Σαϊμπίρ λόγω τραυματισμών και κορονοϊού, ενώ ακόμη πέντε είναι εκτός λόγω παρουσίας στην εθνική ομάδα της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, οι Σέιν Λάρκιν, Ντόγκους Μπαλμπάι, Μπουγκραχάν Τουντσέρ, Σερτάτς Σανλί και Τολγκά Γκετσίμ προπονούνται υπό τις οδηγίες του Ορχούν Ενέ εν όψει των προκριματικών του EuroBasket 2022.

Πλέον όμως, λόγω της λειψανδρίας και του κινδύνου για μηδενισμό, η διοίκηση της Αναντολού Εφές είναι σε επικοινωνία με την TBF προκειμένου να δοθεί η άδεια στους πέντε διεθνείς παίκτες να αγωνιστούν την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στο Βελιγράδι, κι ακολούθως να πετάξουν για την Κωνσταντινούπολη. Βέβαια, αυτό δεν είναι μόνο θέμα της τουρκικής ομοσπονδίας, αλλά και της FIBA Europe, λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων που υπάρχουν και της υποχρεωτικής παρουσίας σε "φούσκα" για τις αποστολές όλων των ομάδων.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ