ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Η Αναντολού Εφές ανακοίνωσε τον Ελάιτζα Μπράιαντ

Ο Ελάιτζα Μπράιαντ
Ο Ελάιτζα Μπράιαντ Ⓒ 2018 YOUNG KWAK/ ASSOCIATED PRESS

Η Αναντολού Εφές κινήθηκε άμεσα στο μεταγραφικά παζάρι και ανακοίνωσε την απόκτηση του Ελάιτζα Μπράιαντ (26 χρονών, 1.96 μέτρα), ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τους Μπακς.

Το άσχημη ξεκίνημα της Αναντολού Εφές στην EuroLeague (0-4) οδήγησε την τουρκική ομάδα στην απόφαση να προχωρήσει σε μία μεγάλη κίνηση, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ελάιζα Μπράιαντ (26 χρονών, 1.96 μέτρα), που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τους Μπακς. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Ο Μπράιαντ έχει βέβαια εμπειρία από την Ευρώπη, αφού πριν συμφωνήσει με τους Μπακς λίγο πριν το τέλος της περσινής σεζόν είχε ήδη περάσει 2.5 χρόνια στο Ισραήλ (μία σεζόν στην Χάποελ Εϊλατ και 1.5 σεζόν στην Μακάμπι Τελ Αβίβ).

Με την απόκτηση του Μπράιαντ η Εφές πρόσθεσε στο ρόστερ της ακόμα ένα περιφερειακό με ικανότητα στην εκτέλεση για να τοποθετήσει στο πλευρό των Σέιν Λάρκιν, Βασίλιε Μίτσιτς, Ρόντρικ Μπομπουά και Κρούνοσλαβ Σιμόν και πλέον αυτό που μένει είναι να βρει έναν τρόπο να τους χωρέσει όλους μαζί στην περιφέρεια.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ