EUROLEAGUE

Η ανάλυση του Μπαρτζώκα για την φάση που έκρινε το Game 4

Η ανάλυση του Μπαρτζώκα για την φάση που έκρινε το Game 4

Τι έγινε στην κρίσιμη φάση του Game 4 ανάμεσα στην Χίμκι και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας; Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τι ακριβώς συνέβη στα 5.1".

Η... αναμπουμπούλα στο φινάλε του Game 4 ανάμεσα στη Χίμκι και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είναι το βασικό θέμα συζήτησης σε όλη τη μπασκετική Ευρώπη. Ελάχιστοι κατάλαβαν τι ακριβώς συνέβη, οι άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδας υποστηρίζουν πως είχαν ακυρώσει την αλλαγή που είχαν ζητήσει, όμως η γραμματεία σταμάτησε το ματς και μαζί τον αιφνιδιασμό του Τζένκινς που έγραψε το 90-89 σε μια φάση που τελικά δεν καταγράφηκε ποτέ. Στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας προσπάθησε να εξηγήσει τι έγινε στα 5.1 δευτερόλεπτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

" Η σεζόν μας έληξε με αυτόν τον τρόπο. Είδαμε πρόοδο στη διάρκεια της χρονιάς, αντιμετωπίσαμε την κορυφαία ομάδα της διοργάνωσης, είχαμε την ίδια ενέργεια σε όλη την σειρά. Όλες οι λεπτομέρειες ήταν απόψε εναντίον μας. Αρχίσαμε με λάθος προσέγγιση, κάποιοι αθλητές δεν ξέρουν πως να ελέγξουν τα συναισθήματά τους και να παίξουν έξυπνα. Στο δεύερο μέρος παίξαμε πολύ καλύτερα. Και οι δύο ομάδες άξιζαν να κερδίσουν, όμως στο τέλος ήταν όλα εναντίον μας. Κάναμε ένα πολύ γρήγορο φάουλ σε έναν παίκτη που δεν έπρεπε, τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ, χάσαμε μία βολή, ο Χίγκινς έβαλε ένα πολύ πολύ δύσκολο καλάθι.

Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι ζήτησα αλλαγή για την άμυνα, σήκωσα τον Χάνικατ γιατί είχε τέσσερα φάουλ ο Σβεντ. Από τη στιγμή που δεν μπορέσαμε να κάνουμε την αλλαγή, διότι χάσαμε την δεύτερη βολή, έβαλα τον Χάνικατ ξανά στον πάγκο, το ματς συνεχίστηκε, πετύχαμε λέι-απ και δεν ξέρω γιατί, μας ζήτησαν να κάνουμε τότε την αλλαγή. Αν και δεν την κάναμε, καθώς συνεχίσαμε με την ίδια πεντάδα. Ήταν περίεργο, αλλά είναι αυτό που είναι. Εύχομαι καλή τύχη στην ΤΣΣΚΑ στο Final Four. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Ευχαριστώ τον κόσμο και τον σύλλογο, τον οργανισμό, γιατί όλοι δημιούργησαν νέους φίλους για το άθλημα. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την υποστήριξή τους. Δώσαμε τα πάντα φέτος, φτάσαμε στα Playoffs και όπως είδατε σε όλη τη σειρά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, παλέψαμε σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ώστε την επόμενη σεζόν να είμαστε καλύτεροι".

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ