ΑΕΚ

Η ΑΕΚ και ο Ρον Κάρι της Ρίγα τσακώθηκαν στο Twitter

Η ΑΕΚ και ο Ρον Κάρι της Ρίγα τσακώθηκαν στο Twitter
FIBA

Ο Αμερικανός της Ρίγα, Ρον Κάρι, κατήγγειλε άσχημες συμπεριφορές από οπαδούς της ΑΕΚ που "έφτυναν στο παρκέ", με την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ να του απαντά σε έντονο ύφος στο Twitter.

Την επομένη του αγώνα ΑΕΚ - Ρίγα, για το Basketball Champions League, ο Αμερικανός της λετονικής ομάδας, Ρον Κάρι, εξέφρασε στο Twitter την δυσαρέσκειά του για συμπεριφορές που θεωρεί ότι αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

"Άκου Basketball Champions League, τι θα κάνουμε με αυτούς τους οπαδούς της ΑΕΚ; Το καταλαβαίνω να είναι κάποιος παθιασμένος, όμως το να τρέχεις και να φτύνεις στο παρκέ, ειδικά σε καιρό πανδημίας, δεν το καταλαβαίνω. Η ασφάλεια των παικτών πρέπει να είναι η προτεραιότητα. Είναι τρομερό πως οπαδοί και προπονητές επιτρέπεται να λένε ό,τι θέλουν, ενώ εμείς θα πρέπει να το βουλώνουμε. Βρισιές ακούω σε όλη μου τη ζωή, όχι μόνο από οπαδούς, αλλά και από προπονητές. Όταν όμως βάζω τρίποντο και πανηγυρίζω, είμαι το πρόβλημα. Δεν θα το καταλάβω ποτέ" έγραψε ο Κάρι, για να απαντήσει η ΑΕΚ λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα.

"Χρειάζεται πολύ θράσος για να κατηγορήσεις τους οπαδούς και τους προπονητές της αντίπαλης ομάδας όταν στην πραγματικότητα εσύ τους προκάλεσες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και συγκεκριμένα: 1:52 πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου, 9:30 και 8:50 πριν από το τέλος του αγώνα. Η ανάρμοστη συμπεριφορά σου δεν πρέπει να περάσει ατιμώρητη, ειδικά όταν αγωνίζεσαι σε ένα αξιοσέβαστο κλαμπ όπως η Ρίγα" ήταν η απάντηση των κιτρινόμαυρων.

"Παίζω με τον ίδιο τρόπο σε κάθε αγώνα, ακόμη και όταν δεν υπάρχουν οπαδοί στην εξέδρα. ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO. Δεν υπάρχει δικαιολογία για την συμπεριφορά των προπονητών και των οπαδών σας. Δεν είμαι αυτός που φτύνει προς το μέρος σας ή βρίζει προς τον πάγκο σας. Επιτρέπεται να δείχνω τα συναισθήματά μου. Αν αυτό προκαλεί, τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι" ήταν η απάντηση του Ρον Κάρι.

Η ΑΕΚ και ο Ρον Κάρι της Ρίγα τσακώθηκαν στο Twitter
TAGS ΑΕΚ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ