NBA

Η 53αρα του Κάρι κόντρα στους Νάγκετς και το ξεχωριστό ρεκόρ

Ο Στεφ Κάρι των Γουόριορς
Ο Στεφ Κάρι των Γουόριορς Ⓒ 2021 JEFF CHIU/ ASSOCIATED PRESS

Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του Στεφ Κάρι στην νίκη των Γουόριορς επί των Νάγκετς (116-107), όπου είχε 53 πόντους με 10 τρίποντα, ανεβαίνοντας στην 1η θέση των σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, ξεπερνώντας τον Τσάμπερλεϊν.

Την βραδιά που ο Στεφ Κάρι χρειαζόταν να σημειώσει 19 πόντους για να ξεπεράσει τον Γουίλτ Τσάμπερλείν και να ανέβει στην 1η θέση των σκόρερ στην ιστορία των Γουόριορς, ο σταρ της ομάδας είχε 21 πόντους κόντρα στους Νάγκετς. Στην πρώτη περίοδο. Και κάπου εκεί όλοι κατάλαβαν τι θα ακολουθούσε.

Στο βράδυ που ο Κάρι έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Γκόλντεν Στέιτ, φρόντισε να δώσει ένα ακόμα μοναδικό σόου, με μία ακόμα εξωγήινη εμφάνιση. Ο σταρ των Γουόριορς ήταν μαγικός, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 53 πόντους με 4/6 δίποντα, 10/18 τρίποντα, 15/16 βολές, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 5 λάθη σε 36 λεπτά συμμετοχής, για να οδηγήσει την ομάδα του στην νίκη με 116-107 επί του Ντένβερ.

Αυτό ήταν το έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι που ο Κάρι σημείωσε +30 πόντους, κάτι που στην ιστορία των Γουόριορς είχε να συμβεί από την σεζόν 1966/67 όταν ο Ρικ Μπάρι είχε καταφέρει κάτι αντίστοιχο τρεις φορές μέσα στην ίδια χρονιά, τρέχοντας τότε δύο σερί 7 αγώνων και ένα σερί 9 αγώνων με +30 πόντους.

Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του Κάρι από το παιχνίδι:

Photo Credits: ⓒ 2021 Jeff Chiu/ Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ