NBA

Η 44αρα του Ραντλ και οι μαγικές επιδόσεις στα 5 τελευταία παιχνίδια

Ο Τζούλιους Ραντλ των Νικς
Ο Τζούλιους Ραντλ των Νικς Ⓒ 2021 MORRY GASH/ASSOCIATED PRESS

Η 44αρα του σημείωσε στην νίκη των Νικς μέσα στο Ντάλας επί των Μάβερικς ήταν απλώς το κερασάκι στην τούρτα μίας τρομερής σεζόν για τον Ραντλ, ο οποίος στους πέντε τελευταίους αγώνες έχει 30.2 πόντους μέσο όρο.

Ο Τζούλιους Ραντλ πήρε από το χέρι τους Νικς (και) κόντρα στους Μάβερικς, οδηγώντας τους στην νίκη με 117-109 μέσα στο Ντάλας, έχοντας 44 πόντους, 10 ριμπάουντ και 7 ασίστ, δίνοντας συνέχεια σε μία μαγική σεζόν.

Ήταν ακόμα μία εντυπωσιακή βραδιά για τον All Star φόργουορντ των Νικς, ο οποίος την φετινή σεζόν αριθμεί πλέον 23.2 όντους, 10.6 ριμπάουντ και 6 ασίστ μέσο όρο σε 37 λεπτά συμμετοχής. Είναι όμως όσα κάνει στους πέντε τελευταίους αγώνες - με τους Νικς να έχουν σερί πέντε νικών - που δείχνουν ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση.

Ο Ραντλ λοιπόν στους τελευταίους πέντε αγώνες έχει 30.2 πόντους με 46.8% στα σουτ, 42.9% στα τρίποντα (3/7 προσπάθειες ανά αγώνα!), 82.9% στις βολές, 9.2 ριμπάουντ και 6.4 ασίστ μέσο όρο σε 39.6 λεπτά συμμετοχής, μοιάζοντας ασταμάτητος.

Ο σταρ των Νικς δεν παίζει απλώς σαν All Star τον τελευταίο καιρό. Παίζει σαν να ανήκει στην κουβέντα για να μπει σε μία από τις τρεις καλύτερες πεντάδες του ΝΒΑ στο τέλος της σεζόν, αφού στο μεταξύ έχει φέρει τους Νικς στην έκτη θέση της Ανατολής. Και, αν συνεχίσει έτσι, είναι πολύ πιθανό στο τέλος να κερδίσει και μία θέση σε μία από αυτές τις πεντάδες.

Ο Ραντλ έψαχνε καιρό για μία ομάδα να πιστέψει πραγματικά σε αυτόν. Να του δώσει τον ρόλο του ηγέτη και πλήρη ελευθερία κινήσεων. Οι Νικς και ο Τομ Θίμποντο το έκαναν. Και τώρα ανταμείβονται για αυτό.

Photo Credits: ⓒ 2021 Morry Gash/Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ