NBA

Η 42αρα με 11 τρίποντα του Κάρι και το ρεκόρ

Ο Στεφ Κάρι των Γουόριορς
Ο Στεφ Κάρι των Γουόριορς Ⓒ 2021 JEFF CHIU/ ASSOCIATED PRESS

Ο Στεφ Καρι σημείωσε ακόμα ένα ρεκόρ με τους 42 πόντους με 11 τρίποντα που σημείωσε στην νίκη των Γουόριορς επί των Θάντερ. Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του.

Ο Στεφ Κάρι έδωσε ακόμα ένα σόου, οδηγώντας τους Γουόριορς στην νίκη με 147-109 επί των Θάντερ στην Οκλαχόμα Σίτι, γράφοντας στο μεσοδιάστημα μερικά ακόμα ρεκόρ.

Ο Κάρι τελείωσε τον αγώνα με 42 πόντους με 3/4 δίποντα, 11/16 τρίποντα, 3/3 βολές, 6 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 0 λάθη σε 29 λεπτά συμμετοχής. Δεδομένου ότι μερικά βράδια νωρίτερα είχε 53 πόντους με 10 τρίποντα στην νίκη με 116-107 επί των Νάγκετς, έγινε ο πρώτος παίκτης με διαδοχικά παιχνίδια με +10 τρίποντα στην ιστορία του ΝΒΑ. Αυτό όμως δεν ήταν καν το μόνο ρεκόρ του στο παιχνίδι.

Στα τελευταία τρία παιχνίδια του ο Κάρι έχει ευστοχήσει συνολικά σε 29 τρίποντα, κάτι που σύμφωνα με το ESPN είναι επίδοση-ρεκόρ για διάστημα τριών αγώνων στην ιστορία του ΝΒΑ. Παράλληλα, σύμφωνα με το nba.com, ο Κάρι είναι πλέον ένας από τους δύο παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ που στο βιογραφικό του δύο διαφορετικά παιχνίδια +40 πόντους με +10 τρίποντα και 0 λάθη. Όσο για το ποιος είναι ο άλλος; Ο Τζέι Αρ Σμιθ!

Τέλος, αυτό ήταν το 19ο παιχνίδι στην καριέρας του Κάρι με +10 τρίποντα. Ο δεύτερος στην σχετική λίστα είναι ο Κλέι Τόμπσον με 5 τέτοια παιχνίδια.

Photo Credits: ⓒ 2021 Jeff Chiu/ Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ