ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

Η 37άρα του Κάρι κόντρα στους Χοκς

Ο Στεφ Κάρι των Γουόριορς απέναντι στους Χοκς
Ο Στεφ Κάρι των Γουόριορς απέναντι στους Χοκς Ⓒ 2021 JOHN BAZEMORE/ASSOCIATED PRESS

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Στεφ Κάρι, στην ήττα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς από τους Χοκς (117-111). Ο σούπερσταρ των "Πολεμιστών", πέτυχε 37 πόντους, ενώ μάζεψε και 5 ριμπάουντ (VIDEO).

Οι Χοκς ανέβηκαν στο 26-24 στην Ανατολική Περιφέρια του NBA, αφού επικράτησαν για τρίτο σερί παιχνίδι, αυτή την φορά κόντρα στους Γουόριορς (117-111).

Ο Στεφ Κάρι, ήταν ο μόνος που πάλεψε για την ομάδα του Σαν Φρανσίσκο, αφού ολοκλήρωσε το παιχνίδι πετυχαίνοντας 37 πόντους, από 9/11 δίποντα, 3/12 τρίποντα, 10/12 βολές, με 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ αλλά και 2 κλεψίματα.

Μάλιστα, ο Κάρι, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τους συμπαίκτες του, εν όψει της συνέχειας: "Το δύσκολο είναι να δούμε το πώς θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Η κατάσταση είναι αυτή. Πρέπει οπωσδήποτε να βελτιωθούμε και ταυτόχρονα να αντιμετωπίσουμε και μια μεγάλη πρόκληση.. Δεν είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Είναι σίγουρα εκνευριστικό για όλους μας. Πρέπει στα τελευταία 20 παιχνίδια της σεζόν να κάνουμε αυτό που πρέπει και μπορούμε να κάνουμε. Ελπίζω αυτές οι ήττες να αποτελέσουν για όλους στα αποδυτήρια ένα κίνητρο για τη συνέχεια", δήλωσε χαρακτηριστικά.

ⓒ 2021 John Bazemore/Associated Press

TAGS ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ