ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η 16άδα της Ισπανίας δεν έχει παίκτες από την EuroLeague

Η 16άδα της Ισπανίας δεν έχει παίκτες από την EuroLeague
FIBA

Χωρίς αστέρες, χωρίς παίκτες από ομάδες που συμμετέχουν στη EuroLeague, θα πάει στους αγώνες με την Ουκρανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 η Ισπανία. Δείτε τους 16 που κάλεσε ο Σέρτζιο Σκαριόλο.

Την ώρα που ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, εξηγεί ότι FIBA και EuroLeague βρίσκονται ξανά στο τραπέζι των διαπραγματέυσεων μετά από πολλά χρόνια, την ώρα που Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δίνουν τους αθλητές τους στην Εθνική Ελλάδας για τους αγώνες με την Τουρκία (25 και 28 Φεβρουαρίου), η Ισπανία ανακοινώνει 16άδα χωρίς ευρωλιγκάτους μπασκετμπολίστες για το παράθυρο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 που πλησιάζει.

Ο Σέρχιο Σκαριόλο κάλεσε τους Φράνσις Αλόνσο, Φεράν Μπάσας, Ζόναταν Μπαρέιρο, Αλμπέρτο Ντίαθ, Ντάνι Ντίεθ, Φραν Γκέρα, Ρουμπέν Γκερέρο, Σάμπι Λόπεθ-Αροστέγι, Τζόελ Πάρα, Οριόλ Παουλί, Ντάνι Πέρεθ, Χάιμε Πραντίγια, Χοσέπ Πουέρτο, Μικέλ Σαλβό, Χοάν Σάστρε, Γιανκούμπα Σίμα, για τους δύο αγώνες με την Ουκρανία, στις 24 και στις 27 Φεβρουαρίου. Αυτή τη φορά δεν κλήθηκε ο Κίνο Κολόμ της ΑΕΚ.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA ΙΣΠΑΝΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ