NBA

Στους Γουίζαρντς ο Γουέστμπρουκ, στους Ρόκετς ο Γουόλ

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ σε στιγμιότυπο από αγώνα με τους Χιούστον Ρόκετς στη "φούσκα" του Ορλάντο
Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ πανηγυρίζει ένα καλάθι με τη φανέλα των Χιούστον Ρόκετς AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Η ανταλλαγή που ήθελαν... όλοι τελικά ολοκληρώθηκε, με τους Ρόκετς να στέλνουν τον Ράσελ Γουέστμπρουκ στους Γουίζαρντς για χάρη του Τζον Γουόλ και ενός μελλοντικού ντραφτ πικ πρώτου γύρου.

Ηταν η λογική κίνηση και για τις δύο ομάδες. Έστω λοιπόν και με μία μικρή καθυστέρηση, οι Ρόκετς και οι Γουίζαρντς τα βρήκαν για την ανταλλαγή των Ράσελ Γουέστμπρουκ και Τζον Γουόλ, οι οποίοι αλλάξαν πόλεις.

Όπως ανακοίνωσαν λοιπόν οι δύο ομάδες, οι Ρόκετς έστειλαν τον Γουέστμπρουκ στους Γουίζαρντς, παίρνοντας ως αντάλλαγμα τον Τζον Γουόλ και ένα μελλοντικό ντραφτ πικ πρώτου γύρου.

Η συγκεκριμένη κίνηση έμοιαζε με μονόδρομο για όλες τις πλευρές, ειδικά από την στιγμή που ο Γουόλ είχε ζητήσει ανταλλαγή από τους Γουίζαρντς και ο Γουέστμπρουκ από τους Ρόκετς, με τα συμβόλαιά τους να "ματσάρουν" σχεδόν απόλυτα, την ίδια στιγμή που πρακτικά μόνο μεταξύ τους μπορούσαν να γίνουν ανταλλαγή.

Με αυτή την ανταλλαγή, αμφότερες οι ομάδες ελπίζουν να πείσουν τους έτερους σταρ τους να μην αλλάξουν πόλη! Συγκεκριμένα, οι μεν Ρόκετς ελπίζουν ότι με την έλευση του Γουόλ ο Τζέιμς Χάρντεν θα ξεχάσει για λίγο τις σκέψεις του για ανταλλαγή, με τους Γουίζαρντς να ελπίζουν από την πλευρά τους ότι με την έλευση του Γουέστμπρουκ θα πειστεί να μείνει ο Μπράντλι Μπιλ.

TAGS NBA ΗΠΑ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ