ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ

Γουεμπανιαμά: "Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ντουράντ είναι οι αγαπημένοι μου παίκτες"

Ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά
Ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά Ⓒ 2022 JOHN LOCHER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά δήλωσε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Κέβιν Ντουραντ είναι οι παίκτες που θαυμάζει και είναι οι αγαπημένοι του παίκτες αυτή την περίοδο, συμπληρώνοντας πάντως ότι θέλει να είναι ο εαυτός του.

Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά δεν είναι πλέον... μυστικό. Ακόμα και οι λίγοι που δεν τον ήξεραν μέχρι πριν από μερικές ημέρες τον έμαθαν χάρη στα... όργια που έκανε στις ΗΠΑ κόντρα στην G-League Ignite. Αυτό το 18χρονο παιδί με ύψος 2.21 μέτρα λοιπόν που σκοπεύει να αλλάξει το μπάσκετ, έχει για αγαπημένο παίκτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Το παιδί-θαύμα του γαλλικού μπάσκετ παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN λίγο μετά το τέλος του αγώνα με την G-League Ignite και όταν ρωτήθηκε για τους αγαπημένους του παίκτες δεν δίστασε να απαντήσει τα εξής: "Θέλω να γίνω σαν κανέναν άλλο. Οι παίκτες που θαυμάζω περισσότερο είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Κέβιν Ντουράντ. Είναι οι αγαπημένοι μου παίκτες αυτή τη στιγμή".

Αναλυτικά ο Γουεμπανιαμά δήλωσε ακόμα:

Για το τι πρέπει να βελτιώσει: "Πρώτη φορά έπαιξα παιχνίδι 48 λεπτών. Πρέπει να ανεβάσω την ενέργειά μου και να συνηθίσω να παίζω σκληρά για πολλή ώρα, γιατί κουραζόμουν έπειτα από 8-9 λεπτά".

Για το πόσο δύσκολο είναι για αυτόν να μείνει συγκεντρωμένος με τόση προβολή: "Δεν είναι δύσκολο γιατί έχω σπουδαίους ανθρώπους γύρω μου. Δεν με ενδιαφέρουν τα social media. Οι φίλοι μου στέλνουν διάφορα και βλέπω κι εγώ, αλλά δεν ασχολούμαι".

Για το πόσο σημαντική είναι για τον ίδιο η εθνική Γαλλίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού το 2024: "Η εθνική Γαλλίας είναι διαφορετική. Το λατρεύω. Κάθε καλοκαίρι ανυπομονώ να παίξω με την εθνική. Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν μπορώ παρά να το σκέφτομαι".

Για το πώς έχει αυτό τον θαυμάσιο συγχρονισμό άνω-κάτω άκρων παρά το μέγεθός του και την ηλικία του: "Ο τρόπος που σουτάρω είναι θέμα δουλειάς. Για αυτό είμαι περήφανος γιατί δούλεψα ώρες πάνω σε αυτό. Για τον συγχρονισμό θα πω ότι ο λόγος που έχω κάτι τέτοιο είναι ότι δεν ψήλωσα απότομα, αλλά σταδιακά και πάντα ήμουν ψηλός, οπότε το σώμα μου είχε χρόνο να προσαρμοστεί".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Γουεμπανιαμά:

TAGS ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΗΠΑ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ