ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Γολγοθάς 9 ωρών για την Βαλένθια στην επιστροφή από Ισραήλ, λόγω του "ξυπνήματος" του ηφαιστείου της Αίτνας

Ο Τόμπεϊ δίνει το χέρι του στον Ντούμπλιεβιτς στο Ολυμπιακός - Βαλένθια
Ο Τόμπεϊ δίνει το χέρι του στον Ντούμπλιεβιτς EUROKINISSI

Η αποστολή της Βαλένθια ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ στην επιστροφή της στην Ισπανία μετά τον αγώνα με την Μακάμπι, αφού το "ξύπνημα" του ηφαιστείου της Αίτνας στην Ιταλία και η ομίχλη στην Βαλένθια οδήγησαν σε μία 9ωρη ταλαιπωρία.

Η Βαλένθια ηττήθηκε χθες (4/3) από την Μακάμπι για την 28η αγωνιστική της EuroLeague, ωστόσο αυτό αποδείχθηκε το μικρότερο πρόβλημα των Ισπανών. Και ο λόγος ήταν ένα... ηφαίστειο.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, η αποστολή της Βαλένθια αποχώρησε αμέσως μετά το παιχνίδι με την Μακάμπι με πτήση τσάρτερ με σκοπό να επιστρέψει γρήγορα στην Ισπανία. Αυτό ωστόσο τελικά δεν συνέβη.

Με το αρχικό πλάνο πτήσης να περιλαμβάνει στάση στην Κατάνια στην Ιταλία για ανεφοδιασμό και κατόπιν συνέχεια του ταξιδιού για την Βαλένθια, η αποστολή της ομάδας κατάλαβε άμεσα ότι δεν θα ακολουθούσε το σχέδιο. Ο λόγος; Το ξύπνημα του ηφαιστείου της Αίτνας που είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν στάχτες στον ουρανό και το αεροπλάνο να αλλάζει κατεύθυνση και τελικά να κάνει στάση στο Μπάρι (Ιταλία). Η ταλαιπωρία όμως δεν είχε τελειώσει.

Με το αεροπλάνο να σηκώνεται ξανά στον αέρα, κατά την έλευσή του στην Βαλένθια διαπιστώθηκε ότι υπήρχε πυκνή ομίχλη, με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να μεταβεί τελικά στην Μαδρίτη και να περιμένει μία ώρα εκεί πριν καθαρίσει ο ουρανός και τελικά πάει στον προορισμό του. Κάπως έτσι, το ταξίδι της επιστροφής από το Ισραήλ στην Βαλένθια κράτησε 9 ώρες, με τους παίκτες να είναι εμφανώς ταλαιπωρημένοι, αφού έφτασαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στα σπίτια τους.

Photo Credits: Eurokinisi

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ