ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Γλυκοκοιτάζει Κάλινιτς η Ρεάλ Μαδρίτης"

Ο Νίκολα Κάλινιτς απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ
Ο Νίκολα Κάλινιτς απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ EUROKINISSI

Το κενό που άφησε ο Γκάμπριελ Ντεκ στην θέση "3" θέλει να καλύψει η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς φέρεται να στοχεύει στον φόργουορντ της Βαλένθια, Νίκολα Κάλινιτς.

Ο Γκάμπριελ Ντεκ είναι επισήμως παίκτης των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, οι οποίοι ανακοίνωσαν την Τρίτη (13/4) την απόκτησή του, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο.

Μετά λοιπόν την απόκτηση του Βενσάν Πουαριέ από την "Βασίλισσα" η οποία επισημοποίησε τη συμφωνία με τον 28χρονο σέντερ και θα επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από ενάμιση χρόνο στο NBA, τα δημοσιεύματα στην Ισπανία έχουν πάρει φωτιά για το ποιος παίκτης θα καλύψει το κενό που άφησε ο Γκάμπριελ Ντεκ.

Σύμφωνα λοιπόν με την "AS", οι ιθύνοντες των Μαδριλένων ψάχνονται για να καλύψουν όσο το δυνατό συντομότερα την θέση "3" με το όνομα του Νίκολα Κάλινιτς να πέφτει στο τραπέζι. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Πάμπλο Λάσο, δεδομένης και της κατάστασης που επικρατεί στην Βαλένθια, αφού με βάση τα τωρινά δεδομένα μένει εκτός EuroLeague για την επόμενη σεζόν 2021/22, καθώς δεν έχει εγγυημένο συμβόλαιο.

Ο Κάλινιτς φέτος με τη φανέλα της Βαλένθια έκανε μία μεστή σεζόν, καθώς μέτρησε κατά μέσο όρο 10.4 πόντους, 3.4 ριμπάουντ αλλά και 3.2 ασίστ, σε συνολικά 26:39 λεπτά που αγωνίστηκε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ