NBA

Ντάνι Γκριν για Σίμονς: "Δεν ξέρω αν μας θεωρεί φίλους του πια στους Σίξερς"

Ο Ντάνι Γκριν με την φανέλα των Σίξερς
Ο Ντάνι Γκριν με την φανέλα των Σίξερς Ⓒ 2021 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ντάνι Γκριν δεν έκρυψε την πίκρα του για το γεγονός ότι ο Μπεν Σίμονς έχει απομακρυνθεί από όλους στους Σίξερς, υποστηρίζοντας ότι δεν ξέρει πλέον αν ο Αυστραλός γκαρντ θεωρεί κάποιον συμπαίκτη του στην Φιλαντέλφεια φίλο του.

Ο Μπεν Σϊμονς είναι αμετανόητος σχετικά με την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους Σίξερς, σε σημείο που αρνήθηκε να συναντηθεί με συμπαίκτες του. Και ο Ντάνι Γκριν δεν έχει κρύψει την πίκρα του για την συμπεριφορά του Αυστραλού.

Ο έμπειρος γκαρντ μίλησε σε podcast που διατηρεί για την υπόθεση και όταν η συζήτηση πήγε στον Σίμονς έδειξε ότι έχει στεναχωρηθεί. "Δεν έχει σχέση με τον σύλλογο, αλλά με εμάς. Θέλουμε απλώς να τον συναντήσουμε σε προσωπικό επίπεδο, ως άνθρωπο" είπε αρχικά ο Γκριν, για να προσθέσει στην συνέχεια με παράπονο: "Αν ακόμα μας θεωρεί φίλους βέβαια, δεν ξέρουμε πλέον αν ισχύει αυτό".

Στην συνέχεια, κλείνοντας το θέμα, ο Γκριν τόνισε: "Ξέρω ότι μιλάει με κάποια από τα άλλα παιδιά. Εγώ δεν έχω επικοινωνία μαζί του. Θα ήθελα όμως να συναντηθούμε και να καθίσουμε να συζητήσουμε ώστε να δούμε τι σκέφτεται.

Να του δείξουμε ότι τον καλύπτουμε και θέλουμε να μας καλύπτει και αυτός, να του δώσουμε μία φιλική συμβουλή. Πρώτα ως άνθρωπο και μετά ως επαγγελματία".

Είναι πλέον σαφές ότι όλοι όσοι εμπλέκονται στους Σίξερς, από την διοίκηση μέχρι τους παίκτες, προσπαθούν να γεφυρώσουν το χάσμα. Το γεγονός πάντως ότι ο Γκριν επέλεξε να το κάνει αυτό μέσω podcast και χωρίς να επικοινωνήσει άμεσα μαζί του, ίσως δείχνει και το πραγματικό πρόβλημα.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ