NBA

Γκριν για Ντουράντ: "Υπήρξε περίοδος που είχε μπλοκάρει τον αριθμό μου, μιλάγαμε μέσω Instagram"

Oι Κέβιν Ντουράντ και Ντρέιμοντ Γκριν όταν ήταν συμπαίκτες στους Γουόριορς
Oι Κέβιν Ντουράντ και Ντρέιμοντ Γκριν όταν ήταν συμπαίκτες στους Γουόριορς 2018 DAVID J. PHILLIP/AP PHOTO

Τρία χρόνια μετά τον καυγά τους και λίγους μήνες μετά από τη συμφιλίωσή τους, ο Ντρέιμοντ Γκριν παραδέχτηκε σε συνέντευξή του πως υπήρξε περίοδος που εκείνος και ο Κέβιν Ντουράντ μίλαγαν μόνο μέσω Instagram καθώς ο σταρ των Νετς είχε μπλοκάρει τον αριθμό του.

Το 2018, τότε που ήταν συμπαίκτες στους Γουόριορς, Κέβιν Ντουράντ και Ντρέιμοντ Γκριν είχαν έναν αξέχαστο καυγά σε έναν εκτός έδρας αγώνα των Γουόριορς με τους Κλίπερς. Μάλιστα ο καυγάς αυτός ήταν και η αφορμή για την αποχώρηση του "KD" από την ομάδα. Τον Αύγουστο του 2021, οι δυο τους αποφάσισαν να συμφιλιωθούν και να συζητήσουν τι μπορεί να είχε φταίξει και οδηγήθηκαν σε αυτή τη σχέση μεταξύ τους.

Σχεδόν ένα μήνα μετά από την συμφιλίωσή τους, ο Ντρέιμοντ Γκριν μίλησε στο podcast του Καρμέλο Άντονι "What's in your Glass" για την περίοδο που ο Κέβιν Ντουράντ είχε μπλοκάρει τον αριθμό του και αναγκάζονταν να μιλάνε μέσω Instagram.

"Νομίζω υπήρξε μία περίοδος που δεν προσπαθούσε να μου πει τίποτα. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή είχε μπλοκάρει και τον αριθμό μου από το κινητό του. Κάποια περίοδο μπορούσα να του μιλάω μόνο μέσω μηνυμάτων στο Instagram.

Ποτέ δεν μπήκα ωστόσο στη διαδικασία να ρωτήσω, ' Κέβιν έχεις νέο αριθμό' ή ' Με μπλόκαρες'. Αν το Instagram είναι το μοναδικό μέρος που μπορούσα να του μιλήσω, εκεί θα του έστελνα γιατί εν τέλει είναι δική του απόφαση ό,τι και να συμβαίνει μεταξύ μας".

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ