ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Ο Γκριγκόνις έχασε βολή για πρώτη φορά φέτος, μετά από 41 σερί εύστοχες

Ο Γκριγκόνις έτοιμος να εκτελέσει ελεύθερη βολή στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα
Ο Γκριγκόνις έτοιμος να εκτελέσει ελεύθερη βολή EUROLEAGUE TV

Ο Μάριους Γκριγκόνις σημάδεψε το σίδερο σε βολή στο 19ο λεπτό, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί το εντυπωσιακό σερί των 41 συνεχόμενων ευστοχων προσπαθειών από την γραμμή.

Πριν από την έναρξη της 12ης αγωνιστικής της EuroLeague, ο Μάριους Γκριγκόνις και ο Νάντο Ντε Κολό ήταν οι μοναδικοί παίκτες που είχαν 100% από την γραμμή των βολών. Ο πρώτος βέβαια είχε πιο... δύσκολη αποστολή από τον πολυδιαφημισμένο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε δεδομένου ότι δεν έχει χάσει αγώνα φέτος, μετρώντας 41/41 σε έντεκα αγώνες (σ.σ.: ο Νάντο Ντε Κολό έχει 29/29 βολές σε επτά αγώνες).

Απέναντι στον πρώην προπονητή του όμως, στο εντός έδρας παιχνίδι της Ζάλγκιρις με την Μπαρτσελόνα, ο Μάριους Γκριγκόνις έμελλε να σημαδέψει για πρώτη φορά φέτος το σίδερο. Στο 19ο λεπτό του αγώνα, λίγα δευτερόλεπτα πριν από την ανάπαυλα, αστόχησε σε βολή που εκτέλεσε, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί ένα -εντυπωσιακό αν μη τι άλλο- σερί. Έτσι, πλέον ο Νάντο Ντε Κολό είναι ο μοναδικός με το απόλυτο φέτος στην EuroLeague.

Παρεμπιπτόντως, ακόμη δύο παίκτες σουτάρουν φέτος με +90% από την γραμμή της φιλανθρωπίας. Πρόκειται για τον Τζόρνταν Λόιντ του Ερυθρού Αστέρα (60/63 - 95.24%) και τον Βλάντιμιρ Λούτσιτς της Μπάγερν Μονάχου (56/62 - 90.32%).

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ