NBA

Γκρίφιν: "Επέλεξα τους Νετς γιατί θέλω το πρωτάθλημα"

Ο Μπλέικ Γκρίφιν των Πίστονς την σεζόν 2020/21
Ο Μπλέικ Γκρίφιν των Πίστονς την σεζόν 2020/21 Ⓒ 2021 CARLOS OSORIO/ASSOCIATED PRESS

Ο Μπλέικ Γκρίφιν δήλωσε ότι επέλεξε τους Νετς επειδή θεωρεί ότι με αυτή την ομάδα θα μπορέσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά και επειδή το Μπρούκλιν έψαχνε για παίκτη στην θέση του.

Ο Μπλέικ Γκρίφιν είναι και επίσημα παίκτης των Νετς και απαντώντας σε ερωτήσεις του κόσμου στο "Bleacher Report" ξεκαθάρισε τον λόγο που τους επέλεξε όταν τον ήθελαν περίπου 10 ομάδες: Θεωρεί ότι στο Μπρούκλιν έχει περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα.

Ο άλλοτε φόργουορντ των Πίστονς και των Κλίπερς δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: "Ο μόνος μου στόχος είναι το πρωτάθλημα. Κάποιες χρονιές αυτός ο στόχος είναι πιο ρεαλιστικός από κάποιες άλλες. Για αυτό όμως ήρθα στο Μπρούκλιν".

Κλείνοντας πάντως το ζήτημα, ο Γκρίφιν πρόσθεσε ότι ο δεύτερος λόγος που επέλεξε το Μπρούκλιν είναι ότι ξέρει ότι θα έχει χρόνο συμμετοχής: "Οι Νετς είχαν ανάγκη από έναν πάουερ φόργουορντ. Πάντα σεβόμουν τον Στιβ Νας και τους παίκτες που έχουν. Ήταν δύσκολη απόφαση και ήθελα να είμαι σε μία ομάδα που θα διεκδικούσε τον τίτλο".

Photo credits: ⓒ 2021 Carlos Osorio/Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ