ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Γκουτιέρεζ για Αντετοκούνμπο: "Δεν έχω δει κανέναν πιο αποφασισμένο από αυτόν να πετύχει"

Ο Γκουτιέρεζ του Περιστεριου
Ο Γκουτιέρεζ του Περιστεριου EUROKINISSI

Ο Χόρχε Γκουτιέρεζ του Περιστερίου μίλησε για την εποχή που συνυπήρξε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς, αποθεώνοντας τον σταρ του Μιλγουόκι για τον τρόπο που δούλευε και δουλεύει.

Ο Χόρχε Γκουτιέρεζ μίλησε στην κάμερα της "Cosmote TV" και την εκπομπή "Pick N' Roll", μιλώντας για την καριέρα του, αλλά και για την συνύπαρξή του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς την σεζόν 2014/15.


Αναλυτικά ο Χόρχε Γκουτιέρεζ δήλωσε:

Για την παρουσία του στο ΝΒΑ: "Πιστεύω ότι το όνειρο όλων των παικτών είναι να παίξουν στο ΝΒΑ. Για εμένα ήταν δύσκολο, αλλά κατάφερα να είμαι μέλος του ΝΒΑ για λίγο καιρό και ήμουν ενθουσιασμένος. Νομίζω όι δεν ήμουν κατάλληλα προετοιμασμένος για να μείνω.

Ήμουν μπασκετικά ανώριμος με ελάχιστες εμπειρίες. Σκεφτόμουν ότι πάντα σκεφτόμουν να είμαι στο ΝΒΑ, όχι να αγωνίζομαι εκεί. Για εμένα ήταν δύσκολο να αγωνιστώ στο ΝΒΑ, αλλά όταν έφτασα εκεί δεν είχα το όραμα να συνεχίσω. Το να αγωνιστείς στο ΝΒΑ είναι δύσκολο, το να παραμείνεις όμως στο ΝΒΑ είναι ακόμα πιο δύσκολο".

Για την συνύπαρξή του για 11 παιχνίδια με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς την σεζόν 2014/15: "Είχε την επιθυμία να βελτιωθεί, το έβλεπα κάθε μέρα. Η θέληση, η "πείνα" του να γίνει καλύτερος, η ανταγωνιστική του φύση, ήταν κάτι απίστευτο. Αυτός είναι ο λόγος που έφτασε εκεί που είναι. Κάθε μέρα δούλευε σκληρά και είχε την εργατικότητα που όλοι θέλουν να έχουν. Τον θυμάμαι αρκετά ανώριμο, όπως κάθε ρούκι, αλλά δεν έχω δει κανέναν άλλο πιο αποφασισμένο από αυτόν να πετύχει".

Για τις διαφορές ανάμεσα σε ΝΒΑ και Ευρώπη: "Σε εκείνη την πλευρά του κόσμου (σ.σ το ΝΒΑ) βλέπεις μόνο αυτό. Δεν βλέπεις και δεν ακούς πολλά για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Όταν όμως βρεθείς στην Ευρώπη καταλαβαίνεις ότι είναι ανταγωνιστικό το μπάσκετ, υπάρχουν καλοί άνθρωποι, τρελοί και φανατικοί φίλαθλοι, κάτι που είναι καλό, επειδή στον κόσμο αρέσει να παρακολουθεί μπάσκετ".

Για την σεζόν που έφτασε με την Τρέντο μέχρι τους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος την σεζόν 2017/18: "Ηταν σπουδαία σεζόν, είχαμε σπουδαία ομάδα. Είχαμε ξεκινήσει άσχημα, αλλά τελικά βρήκαμε ρυθμό και φτάσαμε μέχρι τους τλεικούς. Αντιμετωπίσαμε την Αρμάνι που ήταν δυνατή. Ήταν δύσκολα για εμένα επειδή είχα αρκετούς τραυματισμούς, αλλά πάλεψα μαζί με την ομάδα μου αλλά δεν τα καταφέραμε".

Για την φορά που αντάλλαξε γροθιές με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε σε αγώνα Τρέντο - Βίρτους: "Ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής. Είναι μέορς του μπάσκετ. Ξεκίνησε και τελείωσε στο γήπεδο Είναι μέρο του παιχνιδου και όταν υπάρχει μάχη σ΄μα με σώμα αυτό γίνεται. Προχωρήσαμε. Από όσο ξέρω είναι πολύ σκληρ΄ς και εγώ τρελός, οπότε όταν το συνδυάσεις αυτό, κάτι τέτοιο συμβαίνει. Τον σέβομαι όμως όπως και τους Ιταλούς, ήταν απλώς μία μάχη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ