EUROLEAGUE

Γκιστ: "Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία"

Γκιστ: "Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης για τη... χαμένη ευκαιρία του Παναθηναϊκού στην Kombank Arena, την ώρα που ο Βινς Χάντερ στάθηκε στα λάθη του "τριφυλλιού" στα τελευταία λεπτά.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο "παρά ένα" της έκτης σερί νίκης του στο Top 16 της Euroleague, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (69-67) . Έχασε ένα παιχνίδι και μαζί μια μεγάλη ευκαιρία να "πατήσει" πιο γερά στον όμιλο, έχοντας πάντως ελπίδες για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του ομίλου. Τι χρειάζεται; Να κερδίσει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια και, ει δυνατόν, να καλύψει το -9 της ήττας του από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στον α' γύρο.

Είναι σαφές πως " χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία για να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο στον όμιλο. Το τρίτο δεκάλεπτο δημιούργησε μία διαφορά εις βάρος μας, αλλά επιστρέψαμε. Κάποια μεγάλα σουτ και κάποιες χαμένες βολές μας πλήγωσαν στο τέλος", όπως τόνισε ο Τζέιμς Γκιστ μιλώντας στην κάμερα της NOVA, για να καταλήξει αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα: " Ήταν απίστευτη η ατμόσφαιρα, αλλά δεν ήταν αυτό που έκρινε τον αγώνα".

Από μέρους του, ο Βινς Χάντερ που απόψε έκανε το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα, σχολίασε πως " ήταν σπουδαία στιγμή για μένα το πρώτο μου παιχνίδι στην Ευρώπη. Είχα την ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα, αλλά είμαι απογοητευμένος που δεν πήραμε τη νίκη. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Είναι απόλαυση να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα. Κάναμε μερικά πολύ σημαντικά λάθη που μας έβγαλαν εκτός ρυθμού και δεν καταφέραμε να επανέλθουμε".

Τέλος, ο Έλιοτ Ουίλιαμς επεσήμανε: " Περιμέναμε πως θα ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και πολύ αμυντικό, όπως και έγινε. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν πήγαμε όπως έπρεπε και οι αντίπαλοί μας έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ. Επιστρέψαμε στην τέταρτη περίοδο αλλά δεν αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουμε τη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ