ΑΡΗΣ

Γκίκας: "Αισθάνομαι δικαίωση"

Γκίκας: "Αισθάνομαι δικαίωση"
INTIME SPORTS

Δικαιωμένος για την μεταγραφή του στον Άρη δήλωσε ο Νίκος Γκίκας που είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει να έχει για συμπαίκτη του τον Μιχάλη Καμπερίδη μετά τον Φιλαθλητικό.

Ο Νίκος Γκίκας αισθάνεται δικαιωμένος για την μεταγραφή του στον Άρη όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ και εξέφρασε την εκτίμήση του για τον νέο τεχνικό του Βαγγέλη Αγγέλου.

Κι όσο για την υπόσχεσή του αυτή αφορούσε σκληρή δουλειά την νέα χρονιά γιατί θεωρεί ότι μέσα από αυτήν θα έρθει η ανταμοιβή των κόπων της.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που καταφέρνω και φτάνω σε μια ομάδα σαν τον ΑΡΗ. Ο καθένας ξέρει τι σημαίνει ΑΡΗΣ. Αισθάνομαι δικαίωση για την προσπάθεια που έχω κάνει μέχρι τώρα.

Θεωρώ ότι ο κόουτς είναι από τους καλύτερους που υπάρχουν και εκτιμώ το γεγονός ότι ένας τέτοιος προπονητής με προσέγγισε και με ήθελε στην ομάδα. Όλη αυτή η συμπεριφορά από τους ανθρώπους του ΑΡΗ με έκανε να νιώσω όμορφα.

Αυτό που μπορώ να πω είναι μόνο σκληρή δουλειά για τη νέα χρονιά και μέσα από αυτήν, θα ανταμειφθούμε», τόνισε ο Γκίκας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης μία μέρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Ο Γκίκας είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει να έχει συμπαίκτη του μετά από τον Φιλαθλητικό και στον Άρη τον διεθνή με την Εθνική Νέων Ανδρών Μιχάλη Καμπερίδη. Παράλληλα ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει πάντα και για τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ