ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιόβιτς: "Δεν είναι εύκολο να έρχεσαι εδώ μετά τον Διαμαντίδη και τον Καλάθη"

Ο Στέφαν Γιόβιτς σε προσπάθειά του για σουτ
Ο Στέφαν Γιόβιτς σε προσπάθειά του για σουτ PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Στέφαν Γιόβιτς μίλησε μετά το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και στάθηκε στις συγκρίσεις με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Νικ Καλάθη.

Ο Στέφαν Γιόβιτς αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στη νίκη επί της Μπασκόνια και ακολούθως μίλησε στην κάμερα της NOVA. Ο 31χρονος πόιντ γκαρντ αναφέρθηκε στο κομμάτι της ένταξής του, αλλά και στις αναπόφευκτες συγκρίσεις με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Νικ Καλάθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Είναι πολύ ωραίο που ξαναπαίζω μετά από έξι μήνες, δεν είναι εύκολο, αλλά νιώθω μια χαρά. Το πιο σημαντικό είναι πως οι τραυματισμοί είναι πίσω μου και είμαι πραγματικά ικανοποιημένος από το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι απόψε.

Δεν ξέρω πόσοι πόιντ γκαρντ προηγήθηκαν εμού την τελευταία διετία, τώρα είμαι εγώ εδώ. Θέλω να βοηθήσω τους νέους συμπαίκτες μου, ξέρω τι θέλει ο κόουτς από μένα, η δουλειά μου είναι να βγάλω στο παρκέ ό,τι θέλει. Πρέπει να είμαι έξυπνος στο παρκέ και να βοηθάω στην οργάνωση του παιχνιδιού, να ξέρω τι θέλει, ποια είναι τα πλεονεκτήματά μας και να λειτουργώ έξυπνα.

Το πιο σημαντικό για μένα είναι πως έχω τον Νεμάνια δίπλα μου. Σε μια νέα χώρα και κατάσταση, είναι καλό να βρίσκεις κάποιον γνωστό σου και να σε βοηθάει. Είμαι χαρούμενος που τον βρήκα εδώ για να με βοηθήσει σε όλα.

Ο σύλλογος μού έχει δώσει ήδη τα πάντα. Τώρα είναι δουλειά μου να ανταποδώσω, να δώσω το καλύτερο. Με υπέγραψαν μετά από έξι μήνες απραξίας. Είχαμε μια συζήτηση στη διάρκεια της περσινής σεζόν, αλλά είχα κορονοϊό και σε αυτή την περίπτωση, ήμουν ειλικρινής με τους ανθρώπους της ομάδας, τους είπα ότι δεν είμαι έτοιμος. Είχα πραγματικά πρόβλημα με τον κορονοϊό και το σεβάστηκαν. Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί με κατάλαβαν και τώρα θέλω να δώσω τα πάντα γι αυτόν τον σύλλογο.

Δεν είναι εύκολο να έρχεσαι εδώ μετά από αυτούς τους δύο θρύλους της Ελλάδας, τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Νικ Καλάθη, και να παίζεις σε αυτό το επίπεδο. Ξέρω πως είναι παίκτες που μου μοιάζουν. Ένιωθα καλά στο γήπεδο, είμαι ικανοποιημένος και ελπίζω πως το δεύτερο μισό της σεζόν θα είναι καλύτερο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ