ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιώργος Καλαϊτζάκης: "Ήταν όνειρο ζωής για μένα και τον Παναγιώτη να παίξουμε μια μέρα μαζί στον Παναθηναϊκό"

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης με την φανέλα των Θάντερ
Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης με την φανέλα των Θάντερ Ⓒ 2022 GARETT FISBECK/ ASSOCIATED PRESS

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιώργου Καλαϊτζάκη στους πράσινους με τον ίδιο να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή του αλλά και το γεγονός πως θα έχει συμπαίκτη τον αδελφό του, Παναγιώτη.

Την επιστροφή του Γιώργου Καλαϊτζάκη ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (25/7) ο Παναθηναϊκός, με τον Έλληνα διεθνή γκαρντ/φόργουορντ να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του με τους πράσινους, ο Γιώργος Καλαϊτζάκης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του αλλά και το όνειρο ζωής να είναι συμπαίκτης με τον αδελφό του, Παναγιώτη, στο τριφύλλι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Καλαϊτζάκη:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Παναθηναϊκό. Δεν θέλω να λέω πολλά λόγια. Θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα και τον Παναγιώτη να παίξουμε μια μέρα μαζί στον Παναθηναϊκό. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε δουλειά με την πράσινη φανέλα, δίνοντας καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό".

Σχετικά με την εμπειρία του ΝΒΑ ο 23άχρονος γκαρντ/φόργουορντ επεσήμανε ότι: "Το ΝΒΑ αποτελούσε επίσης ένα όνειρο ζωής που κατάφερα να εκπληρώσω. Απολάμβανα την κάθε ημέρα. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία που με βοήθησε πολύ στο να βελτιωθώ. Σίγουρα πλέον είμαι πιο έτοιμος τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά ώστε να ανταποκριθώ στις μεγάλες απαιτήσεις του Παναθηναϊκού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ