EUROLEAGUE

Γιλντιρίμ: "Η Dogus φεύγει λόγω της οικονομικής κατάστασης στην Τουρκία"

Γιλντιρίμ: "Η Dogus φεύγει λόγω της οικονομικής κατάστασης στην Τουρκία"

Ο νυν πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ, επιβεβαίωσε πως η Dogus θα αποχωρήσει άμεσα από τον τουρκικό σύλλογο λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη γειτονική χώρα.

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι αρκετά "ζεστό" για τη Φενέρμπαχτσε δεδομένη της αποχώρησης της Dogus από το χορηγικό σχήμα που στηρίζει τον σύλλογο. Ο Αλί Κοτς εξήγησε ότι η τουρκική εταιρεία θα αποχωρήσει , με τον Αζίζ Γιλντιρίμ να εξηγεί πώς έχει η κατάσταση στο συγκεκριμένο θέμα.

" Οι φήμες για τη Dogus ότι θα σταματήσει να είναι χορηγός μας, είναι αληθείς", σημείωσε σε πρώτο χρόνο ο "ισχυρός άνδρας" (μέχρι νεωτέρας) της Φενέρμπαχτσε, για να προσθέσει πως " έχουν κάποια προβλήματα, έχουν κάποια εσωτερικά θέματα, τα οποία προσπαθούν να λύσουν. Μιλούν με τις τράπεζες για να βρεθεί μια λύση. Η οικονομική κατάσταση στην Τουρκία γίνεται δύσκολη. Αν καταφέρουν να βρουν τρόπο να λύσουν όλα αυτά τα προβλήματα, μόνο τότε θα συνεχιστεί η συνεργασία μας".

Το συγκεκριμένο θέμα έχει αναχθεί ήδη σε πρώτο θέμα πανευρωπαϊκά, δικαιολογημένα από την στιγμή που μιλάμε για... μείον δέκα (περίπου) εκατομμύρια ευρώ στον προϋπολογισμό της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ένα ποσό που θα επιδιώξει η Φενέρμπαχτσε να βρει από άλλους χορηγούς. Αν όχι, τότε θα πάει σε πιο "σφιχτή" οικονομική πολιτική -τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ