ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Γιατράς: "Στόχος μας το Κύπελλο Ελλάδας, παίκτης κλειδί ο Χριστοδούλου"

Ο Μάκης Γιατράς στο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Προμηθέας
Ο Μάκης Γιατράς στο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Προμηθέας EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε για τη νίκη του Προμηθέα επί του Κολοσσού με 73-68 και αναφέρθηκε στον στόχο της ομάδας του, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας (VIDEO).

Στα σημαντικά σημεία του προημιτελικού Κυπέλλου με τον Κολοσσό (68-73) θέλησε να σταθεί ο τεχνικός του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, τονίζοντας πως ο Ανδρέας Χριστοδούλου (8 πόντους με 2/2 τρίποντα) ήταν ο παίκτης κλειδί της αναμέτρησης, ενώ θέλησε να αναφερθεί και στον στόχο της ομάδας του, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου.

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έγινε μάλιστα ακόμη πιο δύσκολο όταν βρεθήκαμε στο -7. Εκεί χάσαμε το μυαλό μας. Νομίζω κλειδί για σήμερα, γι' αυτή τη νίκη ήταν ο Ανδρέας Χριστοδούλου. Έπαιξε δέκα λεπτά, έπαιξε άμυνα και επίθεση και γύρισε το παιχνίδι. Νικήσαμε και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση. Ο Κολοσσός με τη ζώνη μας χάλασε το ρυθμό Είμαστε μία ομάδα που χτίζεται. Παίξαμε με την τρίμπλα επιθετικά και όχι τόσο με την πάσα. Βγάλαμε όμως μεγάλα σουτ, κάποιες καλές άμυνες και πήραμε τη νίκη", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ενώ συνέχισε: "Ο Κολοσσός είναι μια πολύ καλή ομάδα που στο γήπεδό της έχει κάνει μεγάλες νίκες. Σήμερα μπήκε ο Αρσενόπουλος και έβαλε δύο τρίποντα, ήταν κάτι που δεν είχαμε υπολογίσει. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Συγχαρητήρια να πω στα παιδιά, γιατί σε ένα παιχνίδι κακό για εμάς, καταφέραμε να κερδίσουμε. Φτάσαμε εδώ με συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, είναι γεγονός, αλλά είναι κλήρωση. Δεν μπορείς να κάνει κάτι γι’ αυτό. Όποιος και να φτάσει στον τελικό θα το αξίζει. Δεν μπορώ να πω ότι προτιμάω τον Ηρακλή ή τον ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ