ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Γιατράς: "Η πορεία του Λαυρίου δεν είναι έκπληξη πλέον, στις λεπτομέρειες θα κριθεί η σειρά"

Γιατράς: "Η πορεία του Λαυρίου δεν είναι έκπληξη πλέον, στις λεπτομέρειες θα κριθεί η σειρά"
EUROKINISSI

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε για τα ημιτελικά της Stoiximan Basket League και τη σειρά του Προμηθέα με το Λαύριο, ενώ τόνισε ότι πλέον δεν αποτελεί έκπληξη η πορεία της ομάδας του Χρήστου Σερέλη στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στη σειρά των ημιτελικών της Stoiximan Basket League του Προμηθέα απέναντι στο Λαύριο στάθηκε ο Μάκης Γιατράς, τονίζοντας ότι η πορεία της ομάδας του Χρήστου Σερέλη δεν αποτελεί πλέον έκπληξη αλλά και ότι το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

"Με το Περιστέρι είχαμε μια δύσκολη σειρά, αλλά μπορέσαμε να κάνουμε την ανατροπή. Δεν θεωρώ το Λαύριο ευχάριστη έκπληξη πλέον. Έχει δείξει ποιο είναι όλη τη χρονιά, έχει κερδίσει όλες τις ομάδες. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός, ξέρουμε ότι έχει ποιότητα και πολύ καλό προπονητή. Θέλουμε να παίξουμε στους τελικούς και ελπίζουμε ο καλύτερος να τα καταφέρει. Είναι θέμα ενέργειας και μυαλού. Όποιος είναι συγκεντρωμένος και το θέλει πιο πολύ θα τα καταφέρει. Δεν θα κρίνει τίποτα το πρώτο ματς, είναι διαφορετική η σειρά που κρίνεται στις τρεις νίκες από ό,τι στις δύο όπως στα προημιτελικά", δήλωσε αρχικά.

Όσο για τη σχέση του με τον κόουτς Σερέλη: "Με τον Χρήστο δεν γνωριστήκαμε στην Α1, αλλά από τη Β’ Κατηγορία στην Αθήνα. Υπάρχει μπασκετική εκτίμηση και ταιριάζουμε και σαν χαρακτήρες. Εγώ δεν περίμενα να είμαι πάλι στους πάγκους, αλλά γνώρισα τον Βαγγέλη Αγγέλου. Κι ο κύριος Κάτας είναι ένας μεγάλος παίκτης και ανερχόμενος σαν προπονητής. Χαίρομαι πολύ που είμαι ανάμεσά τους. Την πρώτη χρονιά στην κατηγορία ονειρευόμασταν να είμαστε στην τετράδα και τα καταφέραμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ