ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Γιατράς: "Έγινε θαύμα, είμαι στενοχωρημένος από το μπάσκετ μας"

Γιατράς: "Έγινε θαύμα, είμαι στενοχωρημένος από το μπάσκετ μας"

Πολύ προβληματισμένος από την εικόνα του Προμηθέα, ο Μάκης Γιατράς παραδέχθηκε ότι προσπαθεί να δημιουργήσει μια ομάδα που θα θυμίζει εκείνες των προηγούμενων χρόνων (VIDEO).

Ποια ανατροπή; Ποιος θρίαμβος; Ο Μάκης Γιατράς δεν πανηγύρισε το αποτέλεσμα του Προμηθέα απέναντι στο Λαύριο, εξήγησε πως χάρηκε για τη νίκη, έδειξε όμως πολύ προβληματισμένος από τη συνολική εικόνα της ομάδας του που δεν παίζει αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τη δική του φιλοσοφία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Γιατράς:

"Να πω ότι έγινε ένα μικρό θαύμα. Δεν είχαμε άλλο τρόπο, χαμηλώσαμε το σχήμα. Μπορεί να βάλαμε 90 πόντους, αλλά αυτό δεν είναι μπάσκετ, κρατάω μόνο τη νίκη. Το Λαύριο δεν έκανε τυχαία οκτώ νίκες. Προσπαθούσαμε να παίξουμε ατομικά, αυτό δεν είναι μπάσκετ, δεν μας αντιπροσωπεύει, δεν μου αρέσει. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, είμαι στενοχωρημένος με το μπάσκετ που παίζουμε. Δικαιολογίες μπορεί να έχω χίλιες, δεν μας αρέσουν όμως. Οι νίκες σου δίνουν χρόνο.

Θέλουμε το μπάσκετ που παίζαμε τα προηγούμενα χρόνια. Πολλές φορές προσπαθούμε να παίξουμε κάτι και δεν το παίζουμε, δεν το θυμούνται τα παιδιά, υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες. Θα κρατήσω την αντίδραση στο τέλος, τη νίκη. Δεν κοιτάζω την βαθμολογία, με ενδιαφέρει να φτιάξω την ομάδα και όταν φτάσουμε εκεί που πρέπει, να διεκδικήσουμε αυτά που έχουμε στόχο. Ξεκάθαρα το κύπελλο είναι στόχος, αλλά πρέπει να γίνουμε ομάδα, κάθε μέρα κάτι γίνεται. Προσπαθούμε να στήσουμε την ομάδα".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ