ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Γιατράς: "Δεν είμαι μάγος, δεν άλλαξα κάτι στην ομάδα, έκανα... βουντού και είμαι πάλι εδώ"

STOIXIMAN BASKET LEAGUE (  / EUROKINISSI)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάκης Γιατράς είχε όρεξη κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τα ημιτελικά της Stoiximan Basket League και σε ερώτηση για το τι άλλαξε η έλευσή του στον Προμηθέα απάντησε ότι έκανε... βουντού.

Ο Μάκης Γιατράς είναι ένας από τους καλύτερους ατακαδόρους στην Stoiximan Basket League. Το απέδειξε αυτό και στην συνέντευξη Τύπου για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος ενόψει της σειράς του Προμηθέα με τον Ολυμπιακό, λέγοντας μία τρομερή ατάκα.

Ο τεχνικός των Πατρινών ρωτήθηκε τι άλλαξε στον Προμηθέα με την επιστροφή του στην ομάδα και ήρθε η πρόκριση στην τετράδα, με την απάντησή του να προκαλεί γέλιο, αν και στην αρχή ξεκίνησε να μιλάει πιο ήρεμα. "Η ομάδα είχε πολλά προβλήματα και επέστρεψαν κάποιοι παίκτες. Και με τον Ηλία Ζούρο έπαιζε ωραίο μπάσκετ. Σταθήκαμε τυχεροί γιατί στην σειρά με την ΑΕΚ είχαμε περισσότερους παίκτες στην διάθεσή μας" δήλωσε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Τα καταφέραμε στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της ΑΕΚ και μετά νικήσαμε πιο δύσκολα στην Πάτρα. Δεν έκανα κάτι διαφορετικό,. Δεν είμαι μάγος. Η ομάδα είχε χτιστεί από το καλοκαίρι για να φτάσει μέχρι εδώ Κάτι βουντού κάνω και έρχομαι εδώ κάθε χρόνο, αυτό έκανα και τώρα".

Ακόμα, ο τεχνικός των Πατρινών δήλωσε:

Για το πότε αισθάνθηκε ανακούφιση στην σειρά με την ΑΕΚ: "Ανακούφιση ένιωσα όταν τελείωσε το δεύτερο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται στους 4 είναι σημαντικό. Θα χαρούμε τα παιχνίδια κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από αυτά τα παιχνίδια".

Για το για ποιους λόγους θα χτυπούσε το χέρι στο τραπέζι: "Οι λόγοι να χτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι πρέπει να είναι σημαντικοί. Στο μπάσκετ δεν υπάρχει αυτό. Υπάρχουν πολλές συνθήκες σε ένα παιχνίδι που μπορούν να σε βγάλουν εκτός εαυτού. Εμείς πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και να έχουμε πιο σωστές αντιδράσεις".

Για το αν θα άλλαζε κάτι στην ομάδα του: "Αν θα άλλαζα κάτι ή θα πρόσθετα σημαίνε ότι κάτι δεν κάνω καλά. Εμείς θα πούμε να είμαστε υγιείς, να έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και ν απάμε στην σειρά μακριά".

Ο Νίκος Γκίκας από την πλευρά του δήλωσε: 'Είναι πολύ σημαντικό για τον Προμηθέα που είναι συνεπής στο ραντεβού του με την τετράδα και φέτος. Νομίζω ότι κάθε χρόνο η ομάδα δείχνει ότι το οικοδόμημα είναι στέρεο όπως και οι βάσεις της. Υπάρχει πλάνο και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο οργανισμός φτάνει εκεί που θέλει να φτάσει.

Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρα το φαβορί στην μεταξύ μας σειρά. Εμείς είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε το εμπόδιο της ΑΕΚ. Ήταν το πρώτο μεγάλο βήμα για την ομάδα που είχε ξεκινήσει άσχημα την σεζόν, αλλά έτσι σώσαμε την χρονιά. Θα προσπαθήσουμε να κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό στα μάτια, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Νομίζω ότι όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα αντιμετωπίσουμε μία τέτοια ομάδα και θα δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε ό,τι παραπάνω μπορούμε.

Νομίζω ότι με την έλευση του κόουτς Γιατρά η ομάδα ξαναβρήκε τα πατήματά της. Είναι καλός στο να δώσει ψυχολογία στους παίκτες. Είμαστε τυχεροί που επέστρεψαν οι τραυματίες, αφού κάναμε μία καλή εβδομάδα προπονήσεων και δείξαμε την νοοτροπία που έχει ο κόουτς και πώς θέλει να παίξει, κάνοντας το πρώτο βήμα περνώντας το εμπόδιο της ΑΕΚ".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ