EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Το κλειδί είναι να χαμηλώσεις τον κ@λο σου και να παίξεις άμυνα"

Γιασικεβίτσιους: "Το κλειδί είναι να χαμηλώσεις τον κ@λο σου και να παίξεις άμυνα"
©FCBBASKET

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Βαλένθια και διατηρήθηκε στην κορυφή της Liga Endesa και o Σαρούνας Γιασικεβίτσιους απάντησε με το δικό του, μοναδικό τρόπο στο ερώτημα "ποιό ήταν το κλειδί της νίκης".

Η Μπαρτσελόνα διατηρήθηκε στην κορυφή της Liga Endesa, χάρη στον Άλεξ Αμπρίνες και το καθοριστικό καλάθι του στο φινάλε του αγώνα με τη Βαλένθια, αλλά την παράσταση έκλεψε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με το γνώριμο ταπεραμέντο του.

Ο Λιθουανός κόουτς της Μπάρτσα, αφού εξήρε την προσπάθεια των παικτών του που ανέτρεψαν μια διαφορά που έφτασε και στο -14, απάντησε με το δικό του τρόπο στο δημοσιογραφικό ερώτημα "ποιο ήταν το κλειδί της νίκης".

"Το κλειδί; Πρέπει να χαμηλώσεις τον κ@λο σου και να παίξεις άμυνα. Πρέπει να υποφέρεις και να μην χαρίζεις και στην επίθεση πρέπει να λειτουργείς ως ομάδα. Οι παίκτες μου είναι εξαιρετικοί, αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι δεν κερδίζεις παίζοντας ατομικά", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάρας, δίνοντας εμμέσως και μια εικόνα για την ατμόσφαιρα των αποδυτηρίων των "μπλαουγκράνα" στο ημίχρονο, όταν η Βαλένθια ήταν μπροστά με 11 πόντους (43-32).

TAGS EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ