ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γιασικεβίτσιους: "Θέλουμε τον Γιοκουμπάιτις, είναι από τους καλύτερους νέους παίκτες της Ευρώπης"

Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της Μπαρτσελόνα
Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της Μπαρτσελόνα EUROKINISSI

Σε συνέντευξή του σε λιθουανικό μέσο και τον Ντονάτας Ουρμπόνας, ο Σάρας Γιασικεβίτσιους επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Γιοκουμπάιτις ενώ παραδέχτηκε ότι στη σειρά με τη Ζενίτ δεν έπαιξαν καλό μπάσκετ.

Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Γιοκουμπάιτις, παραδέχτηκε ο Σάρας Γιασικεβίτσιους σε συνέντευξή του σε λιθουανικό μέσο και τον Ντονάτας Ουρμπόνας. Ο κόουτς των "μπλαουγκράνα" μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι η ομάδα του έπαιξε κακό μπάσκετ σε τέσσερα από τα πέντε ματς των playoffs κόντρα στην Ζενίτ, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από την πρόοδο της ομάδας του μέσα στη σεζόν.

"Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ ότι στα τέσσερα από τα πέντε ματς της σειράς με τη Ζενίτ, δεν παίξαμε ιδιαίτερα καλό μπάσκετ. Έχουμε κάνει όμως πρόοδο από την αρχή της σεζόν και είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Υπάρχει κίνητρο και οι αθλητές μου δουλεύουν πολύ καλά. Όταν παίζεις για την Μπαρτσελόνα πρέπει να μάθεις να το διαχειρίζεσαι σωστά ψυχολογικά".

Για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Ρόκας Γιοκουμπάιτις της Ζάλγκιρις, ο Γιασικεβίτσιους είπε:

"Είναι ένας από τους παίκτες για τους οποίους ενδιαφερόμαστε . Κάποια στιγμή στο τέλος της σεζόν θα πρέπει να αποφασίσει. Δεν νομίζω ότι η Ζάλγκιρις είναι η μόνη ομάδα που τον θέλει. Είναι ένας από τους καλύτερους νέους παίκτες της Ευρώπης και νομίζω ότι πολλές ομάδες θα ενδιαφέρονταν γι' αυτόν".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ