EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα: "Δεν εξαρτάται μόνο από μένα"

Γιασικεβίτσιους για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα: "Δεν εξαρτάται μόνο από μένα"
MIGUEL ANGEL POLO / VALENCIA BASKET

Στο περιθώριο των δηλώσεών του, για τον αγώνα της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ρωτήθηκε για το μέλλον του στους "μπλαουγράνα", αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά...

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ανέλαβε την την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα το 2020, αντικαθιστώντας τον Σβέτισλαβ Πέσιτς και για τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης έχει ήδη αρχίσει η συζήτηση για το μέλλον του Λιθουανού, με δεδομένο ότι το τριετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει εκπνέει στο τέλος της σεζόν.

Στο περιθώριο, λοιπόν, των δηλώσεων για τον αγώνα κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια (9/2, Novasports Prime 21:30), ο Σάρας ρωτήθηκε και γι' αυτό, αποκαλύπτοντας ότι ακόμα δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με τη διοίκηση του συλλόγου.

"Δεν καταλαβαίνω γιατί με ρωτάτε κάτι τέτοιο. Δεν έχουμε συζητήσει τίποτα ακόμα και η αλήθεια είναι ότι δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου και να μην σκέφτομαι τι θα συμβεί στο μέλλον. Έχω βρεθεί ως παίκτης πολλές φορές σε αυτή τη θέση. Όταν κερδίζει τίτλους, όλοι είναι χαρούμενοι και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο κόουτς της Μπαρτσελόνα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ