ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γιασικεβίτσιους: "Έμαθα πολλά από τον Πασκουάλ στην σειρά με την Ζενίτ, έγινα καλύτερος προπονητής"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σε στιγμιότυπο από αγώνα της Μπαρτσελόνα
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σε στιγμιότυπο από αγώνα της Μπαρτσελόνα EUROKINISI

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποθέωσε τον Τσάβι Πασκουάλ μετά την πρόκριση της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ζενίτ, λέγοντας ότι στην σειρά με την ρωσική ομάδα έμαθε πολλά και έγινε καλύτερος προπονητής.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν χαρούμενος μετά την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στο Final Four χάρη στην νίκη της με 79-53 επί της Ζενίτ, ωστόσο μετά τον αγώνα δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα έσταζε μέλι για τον προπονητή της Ζενίτ, λέγοντας ότι έμαθε πολλά από αυτόν στην σειρά με την ρωσική ομάδα. "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Τσάβι Πασκουάλ για την απίστευτη σεζόν που είχε με την Ζενίτ και την τρομερή αυτή σειρά" δήλωσε αρχικά ο Γιασικεβίτσιους, για να προσθέσει:

"Είπα στον Τσάβι μετά τον αγώνα ότι για εμένα, ως νεαρό προπονητή, ήταν απίστευτο ότι τον αντιμετώπισα σε σειρά αγώνων και έμαθα πολλά από αυτή την εμπειρία. Με έκανε καλύτερο προπονητή".

Σχετικά με τον αγώνα, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Ήταν σημαντικό για εμάς ότι δείξαμε το αληθινό μας πρόσωπο στον πέμπτο αγώνα. Παίξαμε δυνατά και σοβαρά, ήταν τέλειο. Είναι ωραίο συναίσθημα ότι προκριθήκαμε παίζοντας ωραίο μπάσκετ. Οι παίκτες σίγουρα κατάλαβαν πόσο δύσκολο είναι να προκριθούμε στο Final Four, ένας σύλλογος όμως όπως η Μπαρτσελόνα πρέπει να είναι συνέχεια εκεί και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE ΖΕΝΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ