ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το τετράδιο που θα ήθελε να έχει κάθε παιδί

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το τετράδιο που θα ήθελε να έχει κάθε παιδί

Η σειρά τετραδίων του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της οικογένειάς του δεν είναι μόνο καλοβαλμένες σειρές σε ένα λευκό χάρτινο περιβάλλον. Κάθε γύρισμα σελίδας θα αποτελεί κι ένα μικρό μάθημα ζωής, βγαλμένο από την ιστορία του MVP των τελικών του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ενδιαφέρεται μόνο για τίτλους, δόξα και χρήμα. Όπως έχει επαναλάβει πολλές φορές (και φυσικά, όπως αποδεικνύουν οι φιλανθρωπικές πράξεις του), στόχος του είναι να αφήσει μια κληρονομιά πίσω του. Για τη χώρα, για τον κόσμο, για τις νέες γενιές.

Η σειρά τετραδίων του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της οικογένειάς του, που κυκλοφορεί ήδη στα βιβλιοπωλεία, αποτελεί ένα έργο, που όμοιό του δεν έχει δοκιμάσει κανένας σούπερ σταρ μέχρι στιγμής.

Είναι το πρώτο τετράδιο, που η ουσία του δεν κρύβεται στα όμορφα εξώφυλλα και στα πλουμιστά χρώματά τους. Στο συγκεκριμένο έργο η ουσία κρύβεται εντός. Μέσα σε 240 σελίδες (ή και λιγότερες ανάλογα με τον τύπο που θα προτιμήσετε), αναπτύσσεται μέσα από φωτογραφίες και δηλώσεις που έχουν κάνει ο Γιάννης και τα αδέλφια του, η προσέγγισή τους στη ζωή, στον αθλητισμό, στην οικογένεια, στην δόμηση του χαρακτήρα, στα πάντα.

Στόχος του ήταν να μοιραστεί με τα παιδιά τις σκέψεις του. Το σχολικό τετράδιο είναι ο μόνιμος, καθημερινός φίλος του μαθητή, που αυτή τη φορά δε θα βλέπει μόνο κάποιες καλοβαλμένες σειρές σε ένα λευκό χάρτινο περιβάλλον. Κάθε γύρισμα σελίδας θα αποτελεί κι ένα μικρό μάθημα ζωής!

Ο Γιάννης έχει αποδείξει πως διαθέτει ανεπτυγμένη ενσυναίσθηση για όλα όσα δεν αφορούν στον αθλητισμό, με τις τοποθετήσεις του γίνονται (απολύτως φυσιολογικά) viral. Για το μήνυμα που περνούν.

Αυτό το μήνυμα, μέσω των σχολικών τετραδίων που διατίθενται ήδη, θα είναι καθημερινά στα χέρια των παιδιών, που μέσα από τις σελίδες του θα εμπνέονται, θα βρίσκουν κίνητρο και ώθηση για να κυνηγούν τους στόχους τους και να διαμορφώνουν ένα πλαίσιο αρχών. Των ίδιων αρχών που έφεραν τον Γιάννη στην κορυφή του μπασκετικού πλανήτη.

Δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο σχολικό τετράδιο. Είναι ένας διδακτικός σύντροφος, γραμμένος από τα χέρια του κορυφαίου παίκτη στον κόσμο στη φετινή σεζόν, του πρωταθλητή του ΝΒΑ, που εκτός από αθλητισμό, διδάσκει και τις αξίες του.

*Τα τετράδια κυκλοφορούν από την MVPublications

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ