ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το ΝΒΑ τον συμπεριέλαβε στους 75 καλύτερους παίκτες όλων των εποχών

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την φανέλα των Μπακς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την φανέλα των Μπακς Ⓒ 2021 RICK BOWMER/ ASSOCIATED PRESS

Σπουδαία τιμή για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφού το ΝΒΑ τον συμπεριέλαβε στην λίστα με τους 75 καλύτερους παίκτες όλων των εποχών.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους 75 καλύτερους παίκτες όλων των εποχών! Δεν το λέει ο καθένας αυτό, αλλά το ίδιο το ΝΒΑ, το οποίο με αφορμή την 75η σεζόν στην ιστορία του ανακοίνωσε τους πρώτους 25 από τους 75 καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, γνωστοποιώντας ότι ένας από αυτούς είναι ο Γιάννης.

Το ένα πρωτάθλημα, το ένα βραβείο MVP των τελικών του ΝΒΑ, τα δύο βραβεία MVP κανονικής περιόδου, το βραβείο του "Αμυντικού της χρονιάς" και αυτό του "Πιο βελτιωμένου παίκτη" αποτελούν τα "παράσημα" του Γιάννη, ο οποίος συνεχίζει να γράφει την δική του ιστορία στο ΝΒΑ.

Με βάση όσα έχει ανακοινώσει το ΝΒΑ, οι επόμενοι 50 παίκτες της λίστας θα ανακοινωθούν σε... δύο δόσεις των 25 παικτών, με τους επόμενους 25 να ανακοινώνονται στις 20 Οκτωβρίου και τους επόμενους στις 21 Οκτωβριου.

Δείτε το tweet του ΝΒΑ για τον Γιάννη:

Η λίστα με τους πρώτους 25 παίκτες που ανακοινώθηκαν:
Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ
Γιάννης Αντετοκούνμπο*
Νέιτ Άρτσιμπαλντ
Τσαρλς Μπάρκλεϊ
Μπομπ Κούζι
Ντέιβ Κάουενς
Κέβιν Ντουράντ
Τζούλιους Έρβινγκ
Τζορτζ Γκέρβιν
Χαλ Γκριρ
Τζέιμς Χάρντεν*
Έλβιν Χέιζ
Τζέρι Λούκας
Μόουζες Μαλόουν
Κέβιν Μακχέιλ
Τζορτζ Μάικαν
Στιβ Νας*
Ντιρκ Νοβίτζκι*
Χακίμ Ολάζουον
Μπομπ Πετίτ
Γουίλις Ριντ
Όσκαρ Ρόμπερτσον
Ντέιβιντ Ρόμπινσον
Μπιλ Ράσελ
Τζον Στόκτον

Με * οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν ενώ δεν βρισκόντουσαν στην λίστα του ΝΒΑ με τους 50 καλύτερους παίκτες όλων των εποχών το 1996.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Σπύρο Καβαλιεράτο σχολίασαν live την πρεμιέρα των πρωταθλητών Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς, ενώ ο απεσταλμένος του SPORT24, Χάρης Σταύρου μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το Fiserv Forum.

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ