ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τα εντυπωσιακά παπούτσια και το μήνυμα "πάντα να βελτιώνεσαι"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον αγώνα με τους Μάβερικς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον αγώνα με τους Μάβερικς CREDIT: STACY REVERE/GETTY IMAGES/AFP

Τα εντυπωσιακά νέα παπούτσια του Γιάννη Αντετοκούνμπο ξεχώρισαν στον αγώνα των Μπακς με τους Μάβερικς, με τον "Greek Freak" να στέλνει και το δικό του μήνυμα για την ανάγκη της ομάδας του να βελτιώνεται καθημερινά.

Οι Μπακς ηττήθηκαν με 103-114 στο τελευταίο φιλικό τους παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τα νέα παπούτσια του σταρ του Μιλγουόκι πάντως να ξεχωρίζουν.

Τα "Zoom Freak 3" του MVP των τελικών έλαμψαν μέσα στο γήπεδο, με τον "Greek Freak" να παρουσιάζει τα παπούτσια του στο Instagram, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα, γράφοντας: "Πάντα έχει σημασία να βελτιώνεσαι".

Δείτε το post του Γιάννη, με τα παπούτσια του να φαίνονται στην 3η φωτογραφία:

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ