ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο SPORT24: "Ίσως δακρύσω με το δαχτυλίδι, αλλά οι Νετς θα μας βλέπουν και πρέπει να είμαστε έτοιμοι"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο SPORT24: "Ίσως δακρύσω με το δαχτυλίδι, αλλά οι Νετς θα μας βλέπουν και πρέπει να είμαστε έτοιμοι"

Ανέτοιμος για τα συναισθήματα που θα του προκαλέσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή, αλλά σίγουρος πως οι Νετς θα παίξουν με ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο στην opening night στο ΝΒΑ δήλωσε στο SPORT24 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Χαλαρός και ντυμένος με ρούχα που ο ίδιος σχεδίασε, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο αποτέλεσμα του αγώνα με τους Μάβερικς. Εμφανίστηκε ευδιάθετος στη συνέντευξη Τύπου, μοιράστηκε ξανά σκέψεις και τομείς της φιλοσοφίας του, ενώ απάντησε και σε ερώτηση του SPORT24 για το πόσο δύσκολο θα είναι να ισορροπήσει τα συναισθήματά του τα ξημερώματα της Τετάρτης, στην opening night με τους Μπρούκλιν Νετς, ανάμεσα στην χαρά για την τελετή των Μιλγουόκι Μπακς και στη συγκέντρωση που θα πρέπει να έχει αμέσως μετά απέναντι στον Τζέιμς Χάρντεν και τον Κέβιν Ντουράντ.

"Δεν έχω ιδέα, δεν έχω βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση" ήταν η πρώτη αντίδραση του Greek Freak, που συνέχισε λέγοντας ότι: "Δεν έχω λάβει κάποιο δαχτυλίδι, δεν ξέρω πως είναι αυτή η αίσθηση. Δεν ξέρω πως θα αντιδράσω, ίσως κλάψω λίγο σαν μικρό παιδί, στην άκρη του γηπέδου με δάκρυα χαράς. Ό,τι κι αν γίνει, θα πρέπει να συγκεντρωθώ αμέσως στον αγώνα. Θα είναι μια στιγμή χαράς για όλη την ομάδα, γι' αυτό που πέτυχαμε, αλλά θα πρέπει να γυρίσουμε γρήγορα τον διακόπτη και να κλειδώσει το μυαλό μας στο παιχνίδι που θα ακολουθήσει. Θα αντιμετωπίσουμε την καλύτερη, μία από τις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ, οποτε θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Είναι επίσης προφανές ότι εκείνοι (εννοεί τους Νετς) θα μας δουν να παίρνουμε τα δαχτυλίδια μας, οπότε είναι σίγουρο ότι θα παίξουν πολύ πιο σκληρά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε".

Η αναμέτρηση με τους Νετς θα γίνει τα ξημερώματα της Τετάρτης (20/10 στις 02:30), με το SPORT24 να βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να σας μεταφέρει όσα θα γίνουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από την αναμέτρηση που θα ανοίξει τη σεζόν 2021/22 στο ΝΒΑ. Οι Μπακς θα έχουν ρεπό το Σάββατο (16/10) και την Κυριακή θα γυρίσουν στο παρκέ για τις τελευταίες δύο προπονήσεις.

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ