ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι καλύτερες στιγμές του από την 26αρα κόντρα στους Μάβερικς

Dallas Mavericks' Moses Brown fouls Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo during the second half of an NBA preseason basketball game Friday, Oct. 15, 2021, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash)
Dallas Mavericks' Moses Brown fouls Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo during the second half of an NBA preseason basketball game Friday, Oct. 15, 2021, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash) AP

Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην ήττα των Μπακς από τους Μάβερικς (103-114), όπου έκανε double-double με 26 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκλεισε εντυπωσιακά - σε προσωπικό επίπεδο - την preseason, ωστόσο αυτό δεν έφτανε για τους Μπακς, που γνώρισαν την ήττα στο τελευταίο τους φιλικό με 103-114 από τους - χωρίς Ντόντσιτς και Πορζίνγκις - Μάβερικς.

Ο Γιάννης δεν είχε αντίπαλο στα μέτρα του όση ώρα βρισκόταν στο παρκέ, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 26 πόντους με 7/9 τρίποντα, 2/2 τρίποντα, 6/9 βολές, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη σε 25 λεπτά συμμετοχής, δηλώνοντας μετά τον αγώνα έπειτα από ερώτηση του απεσταλμένου του SPORT24 στο Μιλγουόκι, Χάρη Σταύρου, ότι ίσως δακρύσει όταν παραλάβει το δακτυλίδι του πρωταθλητή στην πρεμιέρα με τους Νετς.

Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του Γιάννη από το παιχνίδι:

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΗΠΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ