ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Greek Freak παρέμεινε τέταρτος στην τρίτη καταμέτρηση για το All-Star Game

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) brings the ball upcourt against the Charlotte Hornets during the first half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Monday, Jan. 10, 2022. (AP Photo/Jacob Kupferman)
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) brings the ball upcourt against the Charlotte Hornets during the first half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Monday, Jan. 10, 2022. (AP Photo/Jacob Kupferman) 2022 AP PHOTO/JACOB KUPFERMAN

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς, ο Στεφ Κάρι και ο Κέβιν Ντουράντ είναι αυτοί που βρίσκονται πάνω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην τρίτη καταμέτρηση για το All-Star Game, όπως την ανακοίνωσε το ΝΒΑ το βράδυ της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρέμεινε τέταρτος στην κατάταξη για το NBA All-Star Game του 2022, μετά από την τρίτη καταμέτρηση. Η Λίγκα ενημέρωσε το απόγευμα της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου για τα νέα δεδομένα της ψηφοφορίας, με τον "Greek Freak" να παραμένει στην τέταρτη θέση χάρη στις 5.124.925, πίσω από ΛεΜπρον Τζέιμς (6.827.449), Στεφ Κάρι (6.019.418) και Κέβιν Ντουράντ (5.496.513).

Από εκεί και πέρα, πολύ ψηλά παραμένει ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, που οδηγεί την κούρσα των κοντών στην Ανατολή, με τον Τζέιμ Χάρντεν και τον Καϊρί Ίρβινγκ να βρίσκονται αρκετά πίσω.

Θυμίζουμε πως σε ό,τι αφορά στο NBA All-Star Game, οι ψήφοι του κοινού θα μετρήσουν κατά το ήμισυ (50%) στην τελική λίστα, ενώ από 25% θα ληφθούν υπόψιν οι ψήφοι των επιλεγμένων δημοσιογράφων και των αθλητών του ΝΒΑ, που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία, η οποία αφορά τους "πενταδάτους" των δύο ομάδων. Τους αναπληρωματικούς θα τους επιλέξουν οι προπονητές.

Παρεμπιπτόντως, η ψηφοφορία του κοινού ολοκληρώνεται το Σάββατο 22 Ιανουαρίου.

Τα αποτελέσματα της τέταρτης καταμέτρησης της ψηφοφορίας
Τα αποτελέσματα της τέταρτης καταμέτρησης της ψηφοφορίας NBA
TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA NBA ALL STAR ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ