ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Αϊζάια Τόμας τον αποθέωσε επειδή ο "Greek Freak" έμεινε πιστός στους Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην αναμέτρηση των Μπακς με τους Σανς για τα NBA Finals
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην αναμέτρηση των Μπακς με τους Σανς © 2021 PAUL SANCYA/AP IMAGES

Ο Αϊζάια Τόμας αποθέωσε (και αυτός) τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ, αλλά κυρίως επειδή τα κατάφερε με τους Μπακς, την ομάδα που τον επέλεξε στο NBA Draft.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέκτησε το πρωτάθλημα του ΝΒΑ με τους Μπακς. Αναδείχθηκε MVP των NBA Finals. Κυρίως όμως τα κατάφερε όλα αυτά με την φανέλα των Μπακς, της ομάδας που τον επέλεξε στο ΝΒΑ Draft 2013. Και αυτός είναι που τον έκανε να κερδίσει ακόμα μεγαλύτερο σεβασμό από την... παλιά φρουρά του ΝΒΑ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Αϊζάια Τόμας είναι ένας από τους πολλούς θρύλους του παρελθόντος που αποθέωσαν τον "Greek Freak", όχι τόσο επειδή κυριάρχησε, όσο επειδή έμεινε πιστός στους Μπακς. Κάτι που πλέον δεν συνηθίζεται και θυμίζει το ΝΒΑ μίας άλλης εποχής, όταν οι παίκτες γίνονταν σημαίες. Και σε αυτό στάθηκε ο θρύλος των Πίστονς σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνική συνέντευξη.

Αναλυτικά ο Αϊζάια Τόμας δήλωσε για τον Γιάννη:

"Η δήλωσή του ότι αυτό το πρωτάθλημα σήμαινε περισσότερα από το να πάει σε μία Super team ήταν ακριβής, αληθινή και απόλυτα σωστή. Και ο λόγος που ήταν απόλυτα σωστή είναι ότι αυτό που βιώνει με τους φιλάθλους των Μπακς και την κοινωνία του Μιλγουόκι, οι αναμνήσεις που έχει φτιάξει εκεί, θα μείνουν εκεί. Δεν το καταφέρνεις αυτό αν πας και ενταχθείς σε μία super team. Τέτοια σχέση με τους φιλάθλους αποκτάς αν κάνεις αυτό που έκανε ο Ολάζουον με το Χιούστον, εγώ με το Ντιτρόιτ, ο Νοβίτσκι με το Ντάλας ή και ο Τζόρνταν με το Σικάγο.

Περνάς όλες τις δυσκολίες, όλα τα πάνω-κάτω, το να ραγίζει η καρδιά σου για χρόνια και μετά ανεβαίνεις και νικάτε μαζί. Όταν ξεκινάς από τον πάτο και φέρνεις τον οργανισμό και την ομάδα στην κορυφή, η σύνδεση που έχεις με την κοινωνία και τους φιλάθλους δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο. Αυτό έχουν οι φίλοι των Μπακς με τον Γιάννη".

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ