NBA

Μίντλετον για Αντετοκούνμπο: "Θέλω να μείνει, αλλά θα τον στηρίξω σε κάθε απόφαση"

Μίντλετον και Αντετοκούνμπο από αγώνα των Μπακς με τους Χιτ την σεζόν 2018/19
Μίντλετον και Αντετοκούνμπο από αγώνα των Μπακς με τους Χιτ την σεζόν 2018/19 AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Ο Κρις Μίντλετον δήλωσε ότι σαφώς και θέλει να δει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μείνει στους Μπακς και του το έχει πει, ωστόσο όποια απόφαση και αν πάρει ο "Greek Freak" θα τον στηρίξει.

Η υπόθεση της πρόωρης επέκτασης του συμβολαίου του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μπακς - έχει δικαίωμα να υπογράψει μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου - συνεχίζει να απασχολεί - χωρίς υπερβολή - όλο το ΝΒΑ. Ο Κρις Μίντλετον σαφώς και θέλει να μείνει ο Γιάννης. Δεν πρόκειται να τον πιέσει όμως.

Ο All Star φόργουορντ μίλησε στα ΜΜΕ ενόψει της έναρξης της σεζόν 2020/21 και με την συζήτηση να πηγαίνει στο συμβόλαιο του Γιάννη ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει τον φίλο του σε οποιαδήποτε απόφαση πάρει.

"Σέβομαι τον Γιάννη. Βρισκόμουν σε αντίστοιχη κατάσταση πέρυσι και μου είπε τι αισθανόταν, οπότε αυτό είναι το μόνο που μπορώ να κάνω κι εγώ τώρα" δήλωσε αρχικά ο Μίντλετον, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Νομίζω ότι είμαστε κάτι παραπάνω από φίλοι αυτή τη στιγμή. Έχουμε περάσει 8 χρόνια μαζί, έχουμε περάσει πολλά όλο αυτό το διάστημα, οπότε, στο τέλος της ημέρας, θέλω αυτό που είναι καλύτερο για αυτόν και την οικογένειά του".

Κλείνοντας πάντως το θέμα, ο Μίντλετον ξεκαθάρισε ότι αν και θέλει να μείνει ο Γιάννης, θα είναι στο πλευρό του όποια απόφαση και αν πάρει: "Ξέρει πόσο θέλω να μείνει στην ομάδα και να υπογράψει αυτή την επέκταση συμβολαίου, αλλά την ίδια στιγμή ξέρω ότι είναι μία μεγάλη απόφαση που πρέπει να πάρει μαζί με την οικογένειά του, επειδή αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στην ζωή του.

Ό,τι και αν αποφασίσει, ξέρει ότι θα τον στηρίξω στο μέγιστο, κάτι που του έχω πει. Του είπα την άποψή μου και θα προσπαθήσω να τον πείσω, αλλά στο τέλος της ημέρας θα τον αγαπάω πάντα και θα εκτιμώ όσα έχει κάνει".

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ