ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μετατίθεται για μερικές ημέρες η άφιξη του στην Αθήνα γιατί θέλει να γυρίσει μαζί με τον Θανάση

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον αδελφό του, Θανάση, στην παρέλαση των Μιλγουόκι Μπακς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον αδελφό του, Θανάση, στην παρέλαση των Μιλγουόκι Μπακς PHOTO CREDITS: GIANNIS ANTETOKOUNMPO / TWITTER

Με μερικές ημέρες καθυστέρηση, σε σχέση με αυτό που είχε γίνει αρχικά γνωστό, θα φτάσει στην Ελλάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο λόγος; Θέλει να γυρίσει μαζί με τον αδελφό του, Θανάση.

Λίγη ώρα μετά το φινάλε του Game 6 των NBA Finals, κι ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά του την κούπα του πρωταθλητή, ο εκπρόσωπός του ανέφερε στην κάμερα του SPORT24 και τον Χάρη Σταύρου πως ο MVP των NBA Finals αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα το Σάββατο 24 Ιουλίου.

Το ταξίδι της επιστροφής στην πατρίδα θα πάρει όμως μερικές ημέρες παράταση. Το γεγονός πως ο αδελφός του, Θανάσης, δεν μπορεί ακόμη να ταξιδέψει, όντας στο πρωτόκολλο κορονοϊού του ΝΒΑ οδήγησε στην απόφαση να μετατεθεί το ταξίδι για την Αθήνα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Γιάννης δεν ήθελε επ' ουδενί να ταξιδέψει μόνος, δίχως τον μεγάλο αδελφό του, κι έτσι πάρθηκε συνολικά η απόφαση όλοι τους να μπουν στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα σε μεταγενέστερη ημερομηνία, η οποία δεν έχει γίνει βέβαια ακόμη γνωστή.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA FINALS NBA ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ