NBA FINALS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι καλύτερες ασίστ του στους τελικούς του NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την φανέλα των Μπακς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την φανέλα των Μπακς Ⓒ 2021 ROSS D. FRANKLIN/ ASSOCIATED PRESS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν σκοράρει μόνο στους τελικούς του NBA. Δίνει την ευκαιρία και σε συμπαίκτες του να σκοράρουν, με ορισμένες εκπληκτικές ασίστ.

Πόντοι, ριμπάουντ, κοψίματα, άμυνες. Λέξεις συνυφασμένες με το παιχνίδι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους φετινούς τελικούς του NBA κόντρα στους Σανς. Ασίστ; Ναι, είναι κι αυτή μια λέξη που ανήκει σε αυτήν τη λίστα, όπως αποδεικνύει ένα βίντεο των διοργανωτών στο twitter.

Ο Αντετοκούνμπο είναι ο ηγέτης των Μπακς όχι μόνο επειδή σκοράρει κατά ριπάς ή δεν επιτρέπει στους αντιπάλους να σκοράρουν, αλλά κι επειδή μοιράζει και πόντους στους συμπαίκτες του με κάθε τρόπο: απλές πάσες, no look πάσες, πάσες πάνω από αντιπάλους, πάσες με το ένα χέρι.

Οι πιο εντυπωσιακές ασίστ του Αντετοκούνμπο στους τελικούς

Game Night για τη μεγάλη βραδιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, στατιστικά, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα, πολύ "Γιάννης Αντετοκούνμπο" και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ μόνο στο SPORT24.

Κάντε subscribe στο channel του SPORT24 στο Youtube και δείτε αποκλειστικό υλικό από τους Τελικούς του NBA!

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ