NBA FINALS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ήρθε ο κόσμος ανάποδα και ο Πέρκινς αναγνώρισε το μεγαλείο του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη διάρκεια του Game 6 των NBA Finals
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη διάρκεια του Game 6 των NBA Finals MARK J. REBILAS/POOL PHOTO VIA AP

Ο Κέντρικ Πέρκινς βρέθηκε στη δύσκολη θέση ν' ανασκευάσει και ν' αποθεώσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα επιτεύγματά του στους NBA Finals. Δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά.

Υπήρξε από τους δημόσιους πολέμιούς του. Ένας παλαίμαχος του σπορ που δεν θεωρούσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ισάξιο άλλων σταρς του ΝΒΑ. Μέχρι και προ ημερών, ως σχολιαστής, σημείωνε ότι "δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι ν' αγαπούν το παιχνίδι του Γιάννη απλά και μόνο επειδή είναι στο ΝΒΑ", έχοντας προηγουμένως παρομοιάσει τους Μπακς με "την πιο χαζή ομάδα στην ιστορία των Τελικών" για τον τρόπο που που έχουν επιλέξει ν' αγωνίζονται.

Η κριτική του Κέντρικ Πέρκινς είχε φτάσει τουλάχιστον στα όρια της εμπάθειας, αν δεν τα είχε υπερβεί, αλλά η κατάληξη των Τελικών, με τον εμφατικό τρόπο δε που τα "ελάφια" κατέκτησαν τον τίτλο, τον υποχρεώσαν ν' αλλάξει στάση. Οι σαρωτικοί 50 πόντοι στο Game 6 των Finals, το πρώτο δαχτυλίδι και ο τίτλος του MVP στους Τελικούς τον έκαναν να καταπιεί τη γλώσσα του.

Ο πρωταθλητής σέντερ με τους Μπόστον Σέλτικς (2008) έγραψε σε διαδοχικά tweets πως ο "ο Γιάννης κάνει μία από τις ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΕΣ εμφανίσεις στην ιστορία των Τελικών. Συγχωρέστε με για ένα δευτερόλεπτο, ενόσω υποκλίνομαι στον Γιάννη ύστερα τη σπουδαιότερη εμφάνιση σε τελευταίο παιχνίδι τελικών στην ιστορία του ΝΒΑ. Συγχαρητήρια στους Μιλγουόκι Μπακς, τους Πρωταθλητές του 2021. Ο Θεός ευλογεί την Αμερική. Ταπεινότητα, χαρακτήρας, θυσία είναι οι τρεις λέξεις που περιγράφουν τον Γιάννη. Ο τρόπος που διαχειρίστηκε αυτούς τους Τελικούς, εντός κι εκτός παρκέ, δεν με συγκρατούν από το να γίνω οπαδός του". Μάλιστα τελείωσε με τη φράση "Real Talk" για να μην θεωρηθεί ότι τον ειρωνεύεται για άλλη μία φορά.

Ο Γιάννης δεν είχε μπει ποτέ του στη διαδικασία ν' απαντήσει. Προτίμησε να αφοσιωθεί στην αποστολή του και ο Πέρκινς εισήλθε σε διαδικασία αυτοδιόρθωσης των λεγομένων του. Ακόμη κι αν δεν τα πιστεύει πραγματικά όσα έγραψε.

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, στατιστικά, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα, πολύ "Γιάννης Αντετοκούνμπο" και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ μόνο στο SPORT24.

Κάντε subscribe στο channel του SPORT24 στο Youtube και δείτε αποκλειστικό υλικό από τους Τελικούς του NBA!

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.


TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ