GAME NIGHT

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η μαραθώνια εκπομπή του SPORT24 στη διάρκεια της οποίας ο Greek Freak παρέδωσε το τρόπαιο του ΝΒΑ στον Χάρη Σταύρου

Ο Χάρης Σταύρου με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το τρόπαιο
Ο Χάρης Σταύρου με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το τρόπαιο

Μέσα σε 6 ώρες το SPORT24 έζησε την απόλυτη στιγμή του Γιάννη Αντετοκούνμπο: τη στέψη του ως βασιλιά του ΝΒΑ. Ο ίδιος παρέδωσε το τρόπαιο στον Χάρη Σταύρο, τον μοναδικό απεσταλμένο ελληνικού μέσου στους Τελικούς του ΝΒΑ.

Στην Ελλάδα ξημέρωνε η 21η Ιουλίου του 2021. Ήταν ήδη περασμένες 3:00, αλλά τα μάτια όλων ήταν καθηλωμένα στις οθόνες, όταν η Game Night του SPORT24 βγήκε στον αέρα για να καλύψει λεπτό προς λεπτό και να σχολιάσει το μεγάλο γεγονός.

Ύστερα από το break που είχε προηγηθεί στον πέμπτο τελικό του Φίνιξ, οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο απείχαν μία νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ και με τον Χάρη Σταύρου να έχει μπει από νωρίς στο Fiserv Forum του Μιλγουόκι, στέλνοντας αποκλειστικό υλικό με κλίμα, η δημοσιογραφική ομάδα του κορυφαίου αθλητικού site της χώρας βρισκόταν στις επάλξεις για την ιστορική στιγμή. Ουδείς θα κοιμόταν αυτό το βράδυ, όλοι θα ξενυχτούσαν για χάρη του Greek Freak.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος, ο Σπύρος Καβαλιεράτος, ο Παντελής Διαμαντόπουλος, ο Βασίλης Σκουντής, ο Αλέξανδρος Τρίγκας, ο Στέφανος Μακρής και ο Αλέξανδρος Ξενικάκης από τα Σεπόλια, που έμεναν ξάγρυπνα μέχρι πρωίας για το δικό τους παιδί, μετέφεραν κάθε λεπτομέρεια πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, πανηγυρίζοντας στο φινάλε για την απόλυτη εκπλήρωση της προφητείας του Παναγιώτη Γιαννάκη λίγες εβδομάδες νωρίτερα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν οδηγούσε τα Ελάφια μόνο στον θρόνο του πρωταθλητή μετά από 50 χρόνια, αλλά το έκανε με τρόπο επιβλητικό. Χάρη στους 50 πόντους, στα 14 ριμπάουντ στα 5 κοψίματα. Ως ο απόλυτος ηγέτης της ομάδας του Μάικ Μπουντενχόλτζερ, αλλά και τιμωρός των αντιπάλων. Ως ο MVP των Τελικών. Αναπόφευκτη, αμέσως μετά, το ξέσπασμα και η συγκίνησή του.

Από το γήπεδο που μύριζε σαμπάνια, ο Χάρης Σταύρου εξασφάλιζε τις αποκλειστικές συνεντεύξεις του Τζον Χορστ, του ανθρώπου που από τη θέση του τζένεραρ μάνατζερ "έχτισε" τους Μπακς, αλλά και του ατζέντη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Γιώργου Πάνου, που ήταν εξ εκείνων των λίγων που πίστεψαν πρώτοι στο μπασκετικό μεγαλείο του.

Ενδιάμεσα ο ίδιος ο Greek Freak είχε απευθυνθεί μέσω της κάμερας του SPORT24 στους Έλληνες φιλάθλους, ζητώντας τους να κατακλύσουν το αεροδρόμιο την ημέρα της άφιξής του στην Αθήνα, την ώρα που σε μια στιγμή τρέλας παρέδιδε στον μοναδικό απεσταλμένο ελληνικού μέσου στους NBA Finals το τρόπαιο του πρωταθλητή, φροντίζοντας με τα λόγια του ν' ανανεώσει το ραντεβού του για την επόμενη σεζόν (που πλησιάζει πια) και το... buck-to-buck των Μπακς!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS GAME NIGHT ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ