ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η αντίδραση του Greek Freak όταν ο Τάκερ εμφανίστηκε με τα ακυκλοφόρητα παπούτσια του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον PJ Tucker  στην ταινία του Game 6 των Μπακς με τους Σανς για τους NBA Finals
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον PJ Tucker PRINTSCREEN/TWITTER MILWAUKEE BUCKS

Οι Μιλγουόκι Μπακς παρουσίασαν την ταινία του ιστορικού Game 6 των NBA Finals κόντρα στους Φοίνιξ Σανς και από τα highlights της ήταν η στιγμή που ο Πι Τζέι Τάκερ εμφανίστηκε με τα ακυκλοφόρητα παπούτσια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ στα χέρια του είχα και άλλο ένα ζευγάρι που ήταν στολισμένο με διαμάντια αξίας 250 χιλιάδων δολαρίων.

Οι πρωταθλητές στο NBA, Μιλγουόκι Μπακς, την Τρίτη (27/07) παρουσίασαν σε μια μονόωρη ταινία τα όσα έγιναν πριν και μετά το ιστορικό Game 6 των NBA Finals που ανέδειξαν πρωταθλητές της παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο MVP των NBA Finals όπως είναι αντιληπτό εμφανίζεται σε αρκετές στιγμές της ταινίας, ωστόσο μια από αυτές που ξεχωρίζουν είναι αυτή με τον Πι Τζέι Τάκερ. Ο 36χρονος φόργουορντ εμφανίστηκε στα αποδυτήρια πριν το Game 6 με τα ακυκλοφόρητα παπούτσια του Greek Freak, Nike Zoom Freak 3, τα οποία και τα φόρεσε. Παράλληλα είχε στα χέρια του άλλο ένα ζευγάρι, το οποίο ήταν στολισμένο με διαμάντια αξίας 250 χιλιάδων δολαρίων.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο MVP των NBA Finals όταν αντίκρισε τον συμπαίκτη του με το συγκεκριμένο ζευγάρι ξαφνιάστηκε και δεν μπορούσε να το πιστέψει, ενώ αναρωτήθηκε πώς γίνεται να τα έχει στη διάθεσή του ο Τάκερ πριν τον ίδιο, που είναι δικό του το παπούτσι. "Αδερφέ αυτό είναι πρώτη φορά που τα βλέπω" λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο ο Γιάννης.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA FINALS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ