ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Το μεγάλο όνειρο του Γιάννη για την Εθνική: "Φαντάζεσαι να δώσουμε χαρά σε 10 εκατ. κόσμο;"

Το μεγάλο όνειρο του Γιάννη για την Εθνική: "Φαντάζεσαι να δώσουμε χαρά σε 10 εκατ. κόσμο;"
PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Στη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στην Cosmote TV, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε (και) στο θέμα της Εθνικής, δηλώνοντας πως μεγάλος του στόχος είναι η κατάκτηση ενός μεταλλίου με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη στην Cosmote TV, όπου μίλησε για την καριέρα του, όσα πέτυχε την περσινή σεζόν με τους Μιλγουόκι Μπακς, αλλά και τον πατέρα του. Φυσικά, μίλησε για την Εθνική ομάδα και το EuroBasket 2022, στο οποίο ήδη στοχεύει

Ο "Greek Freak" είπε χαρακτηριστικά για το θέμα της Εθνικής και του EuroBasket 2022:

"Καταρχάς είναι πολύ μακριά όλο αυτό. Μακάρι να είμαι υγιής και να εκπροσωπήσω τη χώρα. Δεν θέλω να βάλω πίεση σε μένα ή στους συμπαίκτες μου. Θέλω να πάμε να το διασκεδάσουμε, να παίξουμε μαζί μια σεζόν. Την πρώτη διετία στην Εθνική, που ήμουν ο πιο μικρός, είχαμε παιδιά που ήταν για την ομάδα. Η Εθνική κρατάει δεκαπέντε μέρες. Είναι όλοι γι' αυτό. Το κάνουμε για κάτι σπουδαίο, για να περπατάμε στον δρόμο και να μας λέμε πως τους δώσαμε χαρά.

Μπορεί να ακουστώ πολύ αλαζόνας. Όταν δεν έχεις κερδίσει, δεν το καταλαβαίνεις αυτό. Κερδίζεις και δίνεις χαρά σε 200 χιλ. κόσμου. Πήγαμε στην παρέλαση και ήταν όλοι με ένα χαμόγελο. Φαντάζεσαι να δώσεις χαρά σε 10 εκατ. κόσμο; Να κλαίνε και να σε αγκαλιάζουν.

Βάζουμε καλάθια κι δίνουμε χαρά στον κόσμο. Μακάρι να είμαι καλά, να παίξω στο EuroBasket 2022. Αυτό μου έχει μείνει. Θέλω πολύ να το καταφέρω. Δεν ξέρω τι έχει πει ο Θεός για μένα, ποιο είναι το πλάνο του. Αλλά πρέπει να βρεθούμε σαν ομάδα, βλέπω ότι όλοι είναι έτοιμοι. Όλα αυτά τα παιδιά που έρχονται τώρα είναι η ομάδα. Βήμα βήμα και μια μέρα θα τα καταφέρουμε".

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ