ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Γιάννης Αντετοκούνμπο για Θοδωρή Ιακωβίδη: "Εγώ χάρηκα που βγήκε κι έκλαψε, αυτά τα βάρη δεν πρέπει να τα σηκώνει μόνος του"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη συνέντευξη Τύπου
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη συνέντευξη Τύπου

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο έφτασαν στην Αθήνα το πρωί της Κυριακής με το τρόπαιο του πρωταθλητή του ΝΒΑ. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν δεν δίστασαν να μιλήσουν για τον Θοδωρή Ιακωβίδη με αφορμή το post τους στο Instagram για τον αθλητή της Άρσης Βαρών.

Τη συμπαράστασή τους στον αθλητή της Άρσης Βαρών, Θοδωρή Ιακωβίδη εξέφρασαν οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν μετά από την άφιξή τους στην Αθήνα με το τρόπαιο του πρωταθλητή του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μάλιστα ταυτίστηκε με τον Ιακωβίδη και τόνισε πως το γεγονός ότι έκλαψε μπροστά στην κάμερα δεν ήταν ένδειξη αδυναμίας αλλά ένας τρόπος να εκφράσει το πως νιώθει.

"Είναι βαρύ όλο αυτό που περνάς όταν είσαι αθλητής, δεν το πολυσυζητούν οι αθλητές γιατί αν το κάνουν θα λένε "παίρνεις τόσα εκατομμύρια, σκάσε και παίξε". Είναι δύσκολο όμως. Είναι πάρα πολύ βαρύ όλο αυτό. Εγώ χάρηκα που βγήκε κι έκλαψε, είπε πώς ένιωθε. Κι εγώ πάρα πολλές φορές, πάρα πολλά βράδια που δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Έχω ανθρώπους δίπλα μου που μου λένε διάφορα και μου δίνουν κίνητρο. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι γι αυτόν. Αυτά τα βάρη δεν πρέπει να τα σηκώνει μόνος του. Τους ανθρώπους πρέπει να τους χτίζεις, όχι να τους γκρεμίζεις. Αυτό ισχύει και για τον Καλαϊτζάκη, που έγινε ντραφτ. Πρέπει να τον περιβάλλουμε με αγάπη".

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο από την άλλη ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει ένα συγνώμη εκ μέρους όλων από τον Ιακωβίδη, τονίζοντας παράλληλα πως οι αθλητές δεν πρέπει να μένουν μόνοι τους στα δύσκολα αλλά να έχουν την υποστήριξη που αξίζουν.

"Θέλω να πω ένα τεράστιο συγγνώμη στον Θοδωρή, όχι από εμάς, αλλά από όλους. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Θοδωρή και τον επόμενο Θοδωρή να τα σηκώσει μόνος του. Τόσο ως οικογένεια όσο και ως άτομα, είμαστε μαζί του".


TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΟΔΩΡΗΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ