ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γι' αυτό δεν έπαιξε στο φιλικό με την Τουρκία

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γι' αυτό δεν έπαιξε στο φιλικό με την Τουρκία
INTIME SPORTS

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος και ο Χάρης Σταύρου ανέλυσαν από το ΟΑΚΑ όσα είδαν στο φιλικό με την Τουρκία και εξήγησαν τους λόγους που έφεραν την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την αναμέτρηση.

Λίγη ώρα μετά από τη φιλική νίκη της Εθνικής επί της Τουρκίας στο ΟΑΚΑ, ο Σπύρος Καβαλιεράτος και ο Χάρης Σταύρου ανέλυσαν τα πεπραγμένα του "Ακρόπολις" και τη γεύση που άφησε αυτό. Η ραψωδία του Κώστα Αντετοκούνμπο, η σχέση του Θανάση Αντετοκούνμπο με την εξέδρα, αλλά κι η προσπάθεια όλων των διεθνών του Δημήτρη Ιτούδη σε μια αναμέτρηση που είχε ένταση, νεύρα και τεχνικές ποινές.

Παράλληλα, εξήγησαν τι συνέβη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που απουσίασε από την αναμέτρηση και ανέλυσαν τα δεδομένα που αφορούν στις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει στη μέση. Ένα θέμα που δεν εμπνέει την παραμικρή ανησυχία πάντως.

Καλεσμένος ο Μιχάλης Λούντζης, ο οποίος αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στις τελευταίες προπονήσεις, μια βδομάδα πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Σερβία στο Βελιγράδι για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ