ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Έχουμε βάθος ως ομάδα, όλοι είναι έτοιμοι να βγουν μπροστά"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ματς των NBA Finals απέναντι στους Σα
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ματς των NBA Finals απέναντι στους Σανς 2021 AARON GASH/ ASSOCIATED PRESS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραδέχθηκε ότι ήταν δύσκολο για τους Μπακς να μείνουν συγκεντρωμένοι στην πρεμιέρα κόντρα στους Νετς, ενώ αναφερόμενος στον τραυματισμό του Τζρου Χόλιντεϊ τόνισε ότι όλοι οι παίκτες του Μιλγουόκι είναι έτοιμοι να βγουν μπροστά.

Οι Μπακς έκαναν πάρτι κόντρα στους Νετς (127-104) στην πρεμιέρα της σεζόν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εξαιρετικός με 32 πόντους και 14 ριμπάουντ, ωστόσο μετά τον αγώνα παραδέχθηκε ότι δεν ήταν εύκολο για τους Μπακς να μείνουν συγκεντρωμένοι μετά την απονομή των δαχτυλιδιών τους για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος.

"Ενθουσιάστηκα βλέποντας το μπάνερ να σηκώνεται. Ήταν δύσκολο να ισορροπήσουμε τα συναισθήματά μας μετά την απονομή, ωστόσο τα καταφέραμε, κάναμε καλή δουλειά, μείναμε συγκεντρωμένοι και νικήσαμε" δήλωσε αρχικά ο Γιάννης, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Παίξαμε σκληρά και ήμασταν ενωμένοι. Θέλουμε να χτίσουμε καλές συνήθειες".

Αναφερόμενος στον τραυματισμό του Τζρου Χόλιντεϊ ο "Greek Freak" υποστήριξε πως "έχουμε βαθιά ομάδα. Όλοι είναι έτοιμοι να βγουν μπροστά".

Κλείνοντας, όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε στην λίστα με τους 75 καλύτερους παίκτες όλων των εποχών στο ΝΒΑ τόνισε: "Σημαίνει πολλά. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και αυτό σκοπεύω να κάνω".

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ