NBA FINALS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Από το 1958 έχει να γίνει αυτό που έκανε στο Game 6 απέναντι στους Σανς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την φανέλα των Μπακς την σεζόν 2020/21
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την φανέλα των Μπακς την σεζόν 2020/21 Ⓒ 2021 MORRY GASH/ ASSOCIATED PRESS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποδυκνύει για ακόμα μία φορά την τεράστια κλάση του και γράφει ιστορία στο ΝΒΑ ως ο μοναδικός παίκτης με 50+ πόντους στους NBA Finals.

Τι άλλο πια να κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; Ο σταρ των Μπακς συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο ΝΒΑ με κάθε τρόπο. Από το 1958 είχε να συμβεί αυτό και ο Γιάννης το κατάφερε. Μετά τον Μπομπ Πετίτ που σημείωσε 50 πόντους σε ματς των NBA Finals που κρίνει τον τίτλο, ήταν η σειρά του Γιάννη να το πετύχει αυτό το 2021.

Ο "Greek Freak" σημείωσε και αυτός 50 πόντους απέναντι στους Σανς, ισοφάρισε το ρεκόρ του Πετίτ και άφησε πίσω του τον τρομερό Μάικλ Τζόρνταν που είχε 45 πόντους το 1998. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γιάννης θα συνεχίσει να αφήνει άπαντες με το στόμα ανοιχτό και να ηγείται της ομάδας του όταν η μπάλα "καίει".


Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, στατιστικά, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα, πολύ "Γιάννης Αντετοκούνμπο" και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ μόνο στο SPORT24.

Κάντε subscribe στο channel του SPORT24 στο Youtube και δείτε αποκλειστικό υλικό από τους Τελικούς του NBA!

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ